Ahoj, nevím, jstli to tady už někde nezaznělo, jdou použít pro výhybkové dekodéry (mám od Marathon DP2U)?
Teď používám originál od Tilligu - fungují dobře, ale jsou hodně hlučná. Mají nějaké kontakty (zpětná hlášení)? Díky Honza S.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
dan píše:tak to je super chci to použít na modulovku na setkání ovládat analogově a doma na digital. Mimochodem origo servo je mikroservo které vyrábí číňani a v leteckomodelářské prodejně se prodábá pod značkou crson za 190 kč. Doporučuji si zajít do takové prodejny jako dobrá se jeví i 16 g serva eco 16 za cca 200 mají sílu 3 kg a minimální odběr http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... search.y=7 na této stránce naleznete plný sortiment hitec atd.
jsyrovat píše:Ja jsem si poridil 4ks SwitchPilot Servo dekoderu, momentalne jsem zapojil 16 serv. Vsechno funguje nadherne, koupil jsem k tomu mikro serva z Conradu ES-05 (cca 110,- Kc kus). Lepe receno fungovalo, do doby nez jsem dnes zapojil posledni 2 dekodery. Pri zapnuti zobrazuje Multimaus zkrat, a musim ho tak 10x az 20x odmacknout, nez se to "chytne". Pak vse funguje normalne, muzu jezdit s nekolika lokomotivami najednou bez problemu.
Pri zapnuti se totiz vsechny serva nastavi do sve polohy (posledne nastavene), ovsem ty tam uz jsou. Nicmene skubnuti kazdeho serva v jednom momente asi vygeneruje takovy proudovy raz, ze na to zesilovac zareaguje a odpoji napajeni.
Uživatelé procházející toto fórum: jipol57 a 1 návštěvník