Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Nejsem si úplně jistej, ale asi jsi myslel, že je problém v jejich nedostatku ne?HonzaM píše:...
Za dosud nejspolehlivější pro modulový provoz se jeví ovladače FRED. Problém ovšem může být jednak v jejich dostatku
...
fulda píše:Nejsem si úplně jistej, ale asi jsi myslel, že je problém v jejich nedostatku ne?HonzaM píše:...
Za dosud nejspolehlivější pro modulový provoz se jeví ovladače FRED. Problém ovšem může být jednak v jejich dostatku
...
S nedostatkem fredů je spíš otázka, jestli někdo stojí o jejich dostatek?
Jak známo, u tohoto ovladače je cena elektroniky v zásadě minoritní položka.
Řekněme, že zajistím výrobu elektroniky v série v násobcích 100 kusů. Dovedu si představit a vím, že existují lidé, kteří mají šablony na krabičky, takže by bylo možné zajistit i potřebné množství vyfrézovaných krabiček.
Pak by musel být někdo, kdo bude zajišťovat kompletaci a distribuci. Pod slovem kompletace se rozumí:Tyto body občas někdo vyzkoušel a všichni řekli, že "už nikdy více". Takže pokud je tu stále někdo, kdo to nezkusil, tak se klidně může ozvat.
- Dohodnout se, jestli prodat ovladač v krabičce nebo bez (cena krabičky násobně převyšuje cenu elektroniky ovladače, takže je k tomu množství spekulací)
- pokud má být ovladač používán ve fremo (jiném řízeném prostředí), pak zajistit správná ID a nastavit je do ovladače
- drobnosti jako běžná poštovní distribuce
HonzaM píše:Podle Zdena je o jeho ovladače ve slovenských klubech zájem, je to ale asi spíše lokální záležitost. Já jsem na žádném z mezinárodních setkání, jichž jsem se zúčastnil, slovenského modeláře s ovladačem OTO nepotkal.
zdeno píše:HonzaM píše:Podle Zdena je o jeho ovladače ve slovenských klubech zájem, je to ale asi spíše lokální záležitost. Já jsem na žádném z mezinárodních setkání, jichž jsem se zúčastnil, slovenského modeláře s ovladačem OTO nepotkal.
Preco provokujes a podjebavas ??
Koho zajima tvuj osobni nazor, ktory je neobjektivni a zaujaty, protoze jsem odmitl ti radit, protoze to vzdy prekroutis a zneuzijes.
---
coze si tak zmenil nazor ??
http://diskuze.modely.biz/viewtopic.php?f=6&t=11654&p=243732&hilit=ovladac+Oto#p243732
michal_n_cz píše:Zdeno, pokud nemáš něco k věci, ale jen k Honzovi napiš mu prosím SZ.
vvitty píše:Kolik ze takovy FRED v soucasnosti stoji ?
michal_n_cz píše:K té krabičce - nejlevněji jsem našel tady: https://www.elpro.org/de/strapubox-klei ... battf.html
Určitě to nějak jde od výrobce, ale kolega mi říkal, že když ho před delší dobou kontaktoval, tak to chtěli prodat jen firmě, ale dohodli se tak že dali kontakt na nějakého obchodníka co prodal i privátnímu zákazníkovi.
vvitty píše:
Tech 20 EUR postovneho to ponekud prodrazi.
vvitty píše:Kolik ze takovy FRED v soucasnosti stoji ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků