Pokud má někdo problém s konstrukcí centrály DR5000, nemusí si ji kupovat. Pokud si ji koupí, pak reklamace zjevně fungují. Pokud by RJ12 či USB na této centrále byly jediná "kurvítka" (pokud jimi tedy vůbec mají být), pak by byl svět hned lepší místo. Také se podobně rozčiluješ nad převody ve vrtačce z plastu a kondenzátory v televizi s životností 25 měsíců? Tam je totiž dávají záměrně.
DR5000 mám a funguje bez problémů, stejně jako mlčící většině. Nemůžeš se tedy chytat těch pár jedinců, kteří narazili na problém a hned odsoudit výrobek jako takový. Pokud budeš prodávat svou centrálu tak masově, jako oni, také se najde nějaká chybná.
Volba USB mini, je pořád lepší, než USB mikro. Jistě že by USB B bylo asi lepší volbou, ale výrobce zjevně nepředpokládá, že uživatel bude kabel připojovat několikrát za den. S RJ12 je to podobné, zkus do notebooku zapojovat RJ45 několikrát za den a pak mi dej vědět, jak dlouho ti tam ten konektor vydržel.
Jinak samozřejmě platí, co napsal Fox:
Fox píše:Pro ty, kteří centrálu často odpojují a připojují to řeší vhodný mezikus a hotovo. Mám to taky tak. Howgh!
Je to řešení za pár desetikorun. I já to tak s RJ12 udělal (stejně potřebuju používat dvě multimyši) a není to zas takový problém. S USB to plánuju také, jen co přestanu být líný.