Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše:Něco málo čtení pro lidi, co se rádi vztekají: ZDE jsem napsal menší srovnání LocoNetu a XpressNetu.
fulda píše:Takže ono je celkem jedno, že máš uspořádané LN vedení a uděláš si ukrutné "seno" z kabelů od dekodéru k výhybce a napájení; a nebo máš roztahané dráty DCC a máš dekodéry rovnou na přestavníku.
fulda píše:....přesvědčen o tom, že když vrazím LN centrálu do telefonní zásuvky na zdi, tak to fungovat nebude a s velkou pravděpodobností přiběhne po nějaké době skřítek od telekomu.
radeksindy píše:
[i]Dalsi nekompatibilita je v odpovedi na Dispatch <BA,00,00,CHK> , kde DR5000 odpovida v paketu E7, byte ID1 = 127d a ID2 = 127d.
Není jasné kdo nebo co posílá? Ale pokud dostaneš z centrály <B4, 00 ...> tak bych se hluboce zamyslel na paketem, který se posílá směrem do centrály.
radeksindy píše:Pardon, napsal jsem to blbě. Ale Zdeno moje otázka stále trvá. Co čekáš od paketu <B4, 0, 0, CHK> poslaného do centrály?
sidlo píše:Dotaz neznalého.
Jakou zásuvku používáte pro připojení dekodéru příslušenství - LocoNet T nebo LocoNet B?
Pokud je ten dekodér čistě locoNetí, tak je to jedno a skoro lepší bude LocoNetT, pokud to bude dekodér kterej používá DCC a má jen LocoNetí konektor, tak budeš muset použít LocoNetB. To poznáš snadno, prostě nebude reagovat. Pokaždé začínej T a pokud nereaguje, tak potřebuje B.sidlo píše:Dotaz neznalého.
Jakou zásuvku používáte pro připojení dekodéru příslušenství - LocoNet T nebo LocoNet B?
Člověče, nebudeš tomu věřit, ale narazil jsem na internetu na TENTO bezvadnej článek a tam je to napsané včetně překladu toho T a B.zdeno píše:Sam dobre nevim, co znaky T nebo B znamenaji, ja toto oznaceni nepouzivam. Vzdycky pouzivam plnohodnotny Loconet, interne zvany X3.
Ještě jsem se nesetkal s kostičkou menší než 8P, která by byla na drát. Což neznamená, že to neexistuje.zdeno píše:Dalsi problem byva se zastrckami, ktere jsou dva typy, jedna pro drat a druha pro lanko. Neni dobre je zamenovat. Vetsinou ani prodejci netusi, ktera je ktera.
sidlo píše:Dotaz neznalého.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků