Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Zdenek Valter píše:Tady jsou fotky hlavní desky:
horak píše:Moja úprava spočíva v tom, že som posunové svetlá "vymenil" ĽAVÉ za PRAVÉ. Naviac som osamostatnil reflektory.
Úprava - výmena posunových svetiel ľavých za pravé - je jednoduchá. Na každej čelnej DPS sú dva biele vodiče (vedľa seba) - stačí ich medzi sebou vymeniť a je hotovo.
Úprava na osamostatnenie reflektora nie je taká triviálna. Na DPS na PREDNOM čele odpojíme ZELENÝ vodič (výstup A4 [Fo4]).
Následne odpojíme KRAJNÝ biely vodič. Tento vodič odpojíme obojstranne - aj na hlavnej DPS - tam je označený F0F.
Zelený vodič prispájkujeme na uvoľnenú plôšku na čelnej DPS (po bielom vodiči). A tým máme čelný reflektor pripojený na výstup výstup A4 [Fo4].
Pokračujeme ZADNÝM čelom - opäť odpojíme na čelnej DPS zelený vodič - (výstup A5 [Fo5]).
Na hlavnej DPS ho necháme pripojený, skrátime ho a druhý koniec prispájkujeme kúsok vedľa na plôšku s popisom F0R.
Otočíme si hlavnú DPS, kde preškrabeme prepoj medzi odporom R3 a diodou D6. Overíme si prerušenie pomocou multimetra! Tým je hotová úprava zadného reflektora - ten je samostatne ovládaný výstupom A5 [Fo5].
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník