fulda píše:HonzaM píše:Ivan píše:Honzo, proč zas píšeš, že je Multimouse na setkání nevhodná? Už 2x jsem byl na setkání jednoho modelářského klubu, kde se jezdí Roco myšmi v bezdrátové verzi a je to super. Všichni to znají, lze ovládat spoustu zvuku na loko atd. V čem je to špatné?
...
Zdeněk Valtr popsal přesně to, co mne vede k názoru na vhodnost WLAN mausu na hromadná setkání. Jde hlavně o to, že není nijak zajištěno že by stejnou lokomotivu nemohl ovládal i někdo jiný. ..
V6dy když čtu o té nutnosti zamezit někomu změnit na ovladači lokomotivu, tak si vzpomenu na rčení:
Podle sebe soudím tebe.Tedy chápu to u Zdeňka, který vede dětský kroužek a děti někdy mívají různé nápady a často i destruktivní. Ale u dospěláckého setkání se to chápe těžko.
Fuldo, klid a klidně sebe suď dál... Vážím si tvých znalosti, ale občas kopeš bez přemýšlení a zbytečně. Ano, v tomto případě jezdí samozřejmě i děti a mysl si, že je vhodné mít myš zamčenou. Jezdí i návštěvy, které třeba drží myš poprvé v ruce.
Honzo, ano, používá se jedná myš jedna loko... Je to klasické modulové ježdění, jen místo fredu Roco myš.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!