TTmili píše:Tuším, že čert se schovává právě v tom, že se ovládání má týkat EDK750, to má pro aplikaci z21 snad nějaký svůj vlastní list funkcí a ovládání přímo od Roca, stejně jako "interaktivní kabinu" a nějakou možnost ovládání jeřábu přes spárovaný ovladač k Plastation 4.
Nicméně to vše se týká pouze aplikace, centrála jako taková na to vliv nemá, tudíž jde opravdu použít jakoukoliv podporující protokol z21. Jak jsem již psal, sám za sebe bych počkal na z21 NewGen, má být v prvních setech v polovině roku, je to vše v jednom, a při alespoň částečném využití setu bude prakticky zadarmo.
Trefa do černého, TTmili. Po dnešní rešerši vašich odpovědí a nabídky na internetu jsem došel k témuž.
1) Budu jeřáb ovládat "dvojjoystickovým" PS4 kontrolerem, poskytuje to ještě víc ergonomie, než virutální kabina na tabletu.
2) Možností, jak k tomu dojít, je opravdu více, ale vždy je nutno něco dokoupit, deblokovat a podobně.
3) A dnes jsem se informoval právě na z21 NewGen, který je rovnou s WiFi routerem, a pokud se koupí v sadě, je to velmi výhodná investice. Počkám si, až budou skladem.
V každém případě děkuji všem za nápovědy a názory, celkem to bylo dnes se vším všudy výborné školení, proto včera jsem věděl téměř nic o tom, jak se DCC věci mají.