HonzaM píše:YD7010 jsem v tabulce nenechal vzhledem k tomu, že výrobce nepočítá s prodejem do ČR.
To je uz ponekud zastarala informace. Centrala je v CR dostupna i podporovana. Nicmene lokalizace neni aktualne v planu.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
HonzaM píše:YD7010 jsem v tabulce nenechal vzhledem k tomu, že výrobce nepočítá s prodejem do ČR.
fulda píše:Pak je nějaký mechanizmus "zastarávání". Třeba LocoNet doporučuje, aby centrála "zapomněla" lokomotivu, kterou minutu nikdo neovládá. Ale moc nemluví o tom, co dělat, když ta lokomotiva zrovna jede. XpressNet na to má příkaz, který se dá odeslat z ovladače. Ale nevím o ovladači, který by ho podporoval.
vvitty píše:HonzaM píše:YD7010 jsem v tabulce nenechal vzhledem k tomu, že výrobce nepočítá s prodejem do ČR.
To je uz ponekud zastarala informace. Centrala je YD 7010 dostupna i podporovana. Nicmene lokalizace neni aktualne v planu.
HonzaM píše:Ano, ovšem tohle vlákno jsem zakládal v době, kdy jsem měl informaci o tom že nebudou centrálu do ČR dodávat pŕimo od majitele firmy. Od té doby se situace na trhu změnila. Je více centrál disponující oběma WiFi protokoly, WiThrottle i Z21, také jsou na trhu ovladače které mohou ovládat centrálu s kterýmkoli z obou protokolů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník