No když už jsi to nakousl,tak já jsem zrovna nedávno přemýšlel o to,že pokud dojde na ten můj přístavek,tak budu muset překopat celý ovládací panel.Protože je jasné, že do budoucna s jednou MM nevystačím,tak by se mi docela zamlouvalo mít v panelu rovnou 2 ovladače k řízení lokomotiv,kterými bych řídil provoz na stávající části kolejiště.Starou dobrou MM bych využil na nové části,kde půjde v podstatě jen o to,rozpohybovat vlak ze stanice.I když vlastně ani to ne,tedy za předpokladu,že se mi povede uspokojivě vyřešit automatické zastavení a rozjezd před návěstidlem.Naprosto ideální by samozřejmě bylo,kdyby šlo na ovladači navolit co nejjednodušším způsobem tu kterou lokomotivu,protože klasické listování při větším počtu mašin není zrovna ideální.Mým největším nepřítelem je v současné době čas,takže ke koníčku se dostanu velmi sporadicky a tím pádem nechci nikoho ponoukat k nějaké aktivitě.

P.S. Naprostá špička by byla,pokud by display zobrazoval písmena i číslice tak, aby ukazoval například BR 55 apod.Tak nějak si neumím představit,že si budu pamatovat, že mám např. E 18 na adrese 13.

H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.