CT Elektronik centrála HR3/ZR5

Vše pro digitální provoz - dotazy, praxe, návody, postupy, normy, kompatibilita atd.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

CT Elektronik centrála HR3/ZR5

Příspěvekod bishop » pát 30 pro, 2011 12:21 am

Zdravím,

koupil jsem před rokem zentrálu ZR5 a myš HR3 od CT Elektronik. Už tehdá jsem se jí snažil rozběhnout leč marně.

Má ji někdo?

Myš má v horním řádku uvádět napětí/proud v koleji. K tomu jsem se nikdy nedopracoval, většinu času tam píše "bez komunikace s centrálou". Nicméně uplně mrtvý to není. Z mašiny je to schopný vytáhnout adresu a nastavení CT, taky jsem s tím onehdá úspěšně ovládal zvuk. Taky to úspěšně spustí emergency stop. Toť ale vše.

Měl jsem to připojený na jiný centrále a propojený s Roco myší, ale o moc chytřejší jsme nebyli. V kablíku s konektory RJ12 stačí zapojený 4 vnitřní fousy, ne?

Děkuji za každou radu.
bishop

Re: CT Elektronik centrála HR3/ZR5

Příspěvekod bishop » sob 31 pro, 2011 8:00 pm

A měla by myš HR3 od CT Elektronik běhat s tzv. H centrálou? Nedařilo se nám přehodit protokol z DCC-14 na DCC-128. Přestože i s tou nefunkční originální centrálou tohle přehodit šlo.
bishop

Příspěvekod bishop » stř 11 led, 2012 9:41 pm

Nedržel to někdo v ruce? Neotestoval by mi někdo tuhle myšku s jinou centrálou? Opravuje někdo tuhle elktroniku? Bohužel výrobce je uplně němý...
Obrázek
bishop

Příspěvekod Jojo » čtv 12 led, 2012 3:57 pm

Ja som pred rokom reklamoval u tejto firmy zvukový dekoder SL 54 za 80EUR. Doteraz nemám ani dekoder ani odpoved ani peniaze. :o :o :roll: Písal som tak 30 emailov. :!:
H0 ,bez epochy,Traincontroler 7 Silver originál,len digitál.
Jojo

Příspěvekod bishop » pát 15 lis, 2013 9:27 pm

Možná bych mohl doplnit, že jsem centrálu i myš zaslal výrobci, on opravil a poslal zpět spolu s fakturou na 40,- EUR. Paráda, vše šlape.
bishop

Zpět na DCC v praxi