sbernice

Vše pro digitální provoz - dotazy, praxe, návody, postupy, normy, kompatibilita atd.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

Re: sbernice

Příspěvekod Jardax » čtv 01 bře, 2012 11:21 am

Super. Diky.
Tohle je presne to, k cemu jsem dosel ja ve svych uvahach.
http://dcc-mueller.de/switch/track__e.htm
Az na to, ze jsem to jeste malicko modifikoval a misto jednoho specializovaneho zarizeni bych spis pouzil (vzhledem k nutne delce spojovaciho useku) dva modifikovane boostery, ktere by jednak napajely koncove casti svych sekci jako normalni booster, a navic by (se spojovaci komunikacni linkou mezi sebou, k cemuz by se dala vyuzit loconet sbernice ve spojovacim useku nebo jakykoliv jiny kabel) ridili prepinani.

Fajn vedet, ze to nebyla slepa ulicka.
N scale a vsechno kolem 1/150
Jardax

Re: sbernice

Příspěvekod zdeno » sob 03 bře, 2012 12:51 pm

Je to s podivem, ze takovy dokonaly "purista" jako si ty, musi lecit sve EGO zrovna na mne. Neni ti to Radku trosku trapne ?? Pozname se uz dlouhe roky a mam dojem, ze mi zavidis. Ci muj volny cas nebo moji schopnost v mem veku se jeste ucit a naucit. Ber to tak, ze v roku 2000 jsem se zacal poprve zaoberat DCC a co jsem za 10 roku dokazal. Noze ukaz ty, co jsi dokazal ???
Zase musim priznat, ze teoretik jsi fantasticky a navic se umis dobre prodat. Nekdy ale prodavas cizi nazory a myslenky a to neni zrovna to, cim bych se ja chvalil. Treba ti trosku skromnosti a pochopeni pro druhe a jejich slabosti. Nedelas si dobrou reklamu, kdyz se takhle blbe povysujes.
---
Loconet nerozdeluji ale DCC, to Sindy trepe na kvadrat. On ten clanek treba studovat a ne jen jednou precist. Rozdeleni Loconetu jsem resil jako druhe a az na pozadavek P.Harmady. Jinak rozdeleni Loconetu povazuji za kontraproduktvni. Lepsi je, dat dva LoconetBoxy vedle sebe na rozhrani obou central a po prejeti se prepichnout do druhe zasuvky.
zdeno

Předchozí

Zpět na DCC v praxi