Zdenek Valter píše:Ještě jeden začátečnický dotaz - ten původní model Eifelky stále v některých místech trochu lepí - je to špatným vypráním, nebo krátkým osvitem?
Pokud byl pul hodiny v pracce, tak spis kratky cas dopeceni.
JP
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
Zdenek Valter píše:Ještě jeden začátečnický dotaz - ten původní model Eifelky stále v některých místech trochu lepí - je to špatným vypráním, nebo krátkým osvitem?
JenikPluto píše:Zdenek Valter píše:Ještě jeden začátečnický dotaz - ten původní model Eifelky stále v některých místech trochu lepí - je to špatným vypráním, nebo krátkým osvitem?
JP
Zdenek Valter píše:JenikPluto píše:Zdenek Valter píše:Ještě jeden začátečnický dotaz - ten původní model Eifelky stále v některých místech trochu lepí - je to špatným vypráním, nebo krátkým osvitem?
JP
Bohužel z toho praní moc nebylo, měl jsem včera málo izopropylu proto se ptám.
Zdenek Valter píše:Další dotaz začátečníka - existuje průhledný resin, kterým by se daly tisknout okna?
JenikPluto píše:Zdenek Valter píše:Další dotaz začátečníka - existuje průhledný resin, kterým by se daly tisknout okna?
Doporucuju precist napr. toto. Mne se to celkem osvedcilo i s Loctite 3820. Ale obavam se, ze v delsim casovem horizontu (roky) ty tisky postupne sezloutnou.
JP
JenikPluto píše:Zdenek Valter píše:Ještě jeden začátečnický dotaz - ten původní model Eifelky stále v některých místech trochu lepí - je to špatným vypráním, nebo krátkým osvitem?
Bohužel z toho praní moc nebylo, měl jsem včera málo izopropylu proto se ptám.
V tom pripade jsou to zbytky rezinu, ktery zustal na povrchu modelu a v komore se nevytvrdil.
JP
Zdenek Valter píše:...... mám víc štěstí než rozumu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník