milan: Ano prosím

musíš ale uznat, že jsem excelentní loudič. Vyloudil jsem osm plánů

Ale všechny skutečně nedokážu udělat. Peréš je plně funkční a
připravené na zatravnění. Mělo být původně v konferenčním stolku, ale vyšší moc (manželka) rozhodla jinak. Jenže ta také povolila umístění jinde. Takže Peréš
žije a žít bude, ale chvíli musí počkat.
Ostravici jsem pozměnil kvůli nashromážděnému materiálu. Leží mi tady dvě pravé a jedna levá EW1, tak jsem myslel, že z toho Ostravici nějak zmastím. Jenže když
si tak opakovaně čtu tvůj příspěvek, tak mám pocit, že mezi řádky je psáno, abych nevymýšlel blbosti a udělal Ostravici Ostravicí. Nasadil jsi mi brouka.
hopeter: ten kus koleje by možná nebyl špatný. Přesuvna má délku 700mm a nejdelší souprava bude víkendový brejlovec a dva vozy Y, což je zhruba 570mm. Teoreticky by to
šlo i když jsem s tím nepočítal, ale teď když vidím ta čísla a představuji si to, tak by to nebylo špatné. Nejdřív to ale vyzkouším prakticky. Měl jsem v plánu použít další
lokomotivy. V zásobě ještě nějaká je
Šíře 250mm opravdu není moc, ale koleje se tam vejdou. Když plánek nechám tak jak je, tak bude pohled na staniční budovu a tu bych udělal jako plastickou tapetu.
Jestliže udělám stanici podle toho jak si Milan rýpl ( tohle od něj schytám

) tzn. podle reálu, tak kolejiště bude z pohledu od stanice na tu kusou kolej. Což je bývalá
pila.
Rozteče kolejí jsou v pořádku. Těch 43mm tam je. To je jen takový klam, protože stanice prošla okolo roku 2012 redukcí a jedna dopravní kolej schází.