Omlouvám především se za ten anglicko-český titulek, lingvisté tomu říkají makarónština, jenže jinak by se mi to nevešlo do příslušného chlívečku.
Nějak se stalo, že mám doma dva otočné servírovací tácy, kterým se v angličtině poněkud ironicky říká
Lazy Susan - líná Zuzana. Vypadají nějak takhle:
lazy_susan.jpg
Sedí to na menším dřevěném kruhu s kuličkovým ložiskem a skutečně s tím lze volně otáčet. Jeden má průměr 60 cm, druhý 50 cm. Byly k sehnání jenom pár týdnů a hlavně lacino, přestože jsou z nějakého lehkého exotického dřeva, a pořídil jsem si je už před delší dobou, když jsem byl "pod vlivem" - ehm

- čtení stránek
http://www.carendt.com, kde je spousta návrhů na stavbu kolejišť zvaných
pizza layout nebo
pizza box layout; v nejjednodušším uspořádání nejde o nic jiného než kruh podobného uspořádání jako Milanovo hradlo Vápenec. Jenže když se do toho Arendta podíváte pořádně, zjistíte, že i u něj jsou návrhy, které se snaží uspořádat na tom kruhovém půdorysu nějaký smysluplný provoz. No a o to mi jde: Zajímaly by mě vaše nápady, co by se s tím dalo dělat ve velikostech TT a N, při použití pokud možno standardních poloměrů továrního kolejiva, aby to nemuselo být jen bezduché kroužení. Mělo by to znázorňovat normální rozchod v česk(oslovensk)ých poměrech. Trochu mě k tomuto příspěvku pohnuly poslední Milanovy plánky kolejišť "do vrecka", protože k nim to už rozměrově nemá moc daleko.
A nechtěl by se nějaký hračička zamyslet nad tím, jak to udělat, aby se stolek otáčel proti směru jízdy vlaku stejnou rychlostí, aby se poloha vlaku vzhledem k pozorovateli neměnila a za vlakem ubíhalo pozadí? (To je mimochodem jedna z filmařských fint používaných hlavně v animovaném filmu.)
Edit: Ten požadavek na tovární poloměry oblouků v TT je těžko splnitelný. Po zkušenosti, že řada vozidel v TT zvládá bez problémů i průměr 180 mm, to myslím můžeme změkčit na průměry řekněme 180 - 250 mm.
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.