Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Zlámalík píše:Druhé zlepšení je v tom, že odbočka do lomu je opravdu odbočka, tedy s traťovou kolejí přímo a vlečkou do odbočky. ... Z vlečky by měl být asi odvrat - jenže to by chtělo obloukovou výhybku a nevím, jestli by tam toho pak nebylo moc.
Dusan píše:Ta pravá část, co zkusit na jejím vjezdu dát nějakou Ypsilonku výhybku a trochu narovnat oblouk k vlečce. S vlečkou bych naopak mírně klesal, nemusel by se řešit odvrat(pokud ho tam nechceš mít, a i perspektivně by to vypadalo lépe..... ?
vojtas píše:Ještě bys teda mohl vymyslet jeden příběh. V 70. letech byl ve stanici silný provoz, nakládka něčeho, třeba nějaká velká stavba poblíž (přehrada?) Pak by byly třeba nutné dvě dopravní koleje a osadilo se SZZ. Pak tam můžeš mít na každém zhlaví skupinové dvousvětlo AŽD. Takové ZZ by tam, pokud by nedošlo ke zdétrojkování někdy v Ep. 5 určitě vydrželo dodnes, viz. Lomnice nad Popelkou. ...
Zlámalík píše:Je velká blbost dát to odjezdové návěstidlo na druhou stranu koleje?
hopeter píše: Chtěl jsem si taky udělat soupis nastavení dekodéru ( mám stejný od DCCdoma ) ale narazil jsem na to , že mě nejdou vyčíst CV. Čím ten dekodér programuješ ? ( centrála a ovladač ) mě to se z21 nechce kamarádit. Zápis mě hlásí err2 ale hodnoty ukládá. Když zkouším čtení přes multimaus tak čte nesmysly a když to čtu přes telefon a aplikaci Z21 tak po dlouhém čtení ohlásí nečitelné CV.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník