hanku, díky.
__
10. října 2024
THE COMPENDIUM - DRUHÁ SBÍRKA MODELÁŘSKÝCH ÚVAH... Začátkem tohoto roku jsem v reakci na časopis mého dobrého přítele Chrise „ one “ vytvořil svůj vlastní. Jednoduše nazvaný Kompendium, byla to sbírka oblíbených děl, vydestilovaných z blogu a vlastní rukou, prezentovaných na papíře v hmatatelném, pohlcujícím formátu, tištěná stránka...

- Compendium2Cover.jpg (15.68 KiB) Zobrazeno 1088 krát
Nezavázal jsem se k produkci druhého, i když jsem to rozhodně nevylučoval. Úspěch tohoto prvního pokusu, jak pro mě osobně, tak z hlediska laskavé a vřelé zpětné vazby, naznačoval, že to pravděpodobně nebude jediné – a tak ano, tady jsme, mluvíme o druhém... stále s názvem Compendium.
Na jejích stránkách není žádné téma, opět sbírka oblíbeného materiálu rafinovaně přepracovaného na papír. To, co byste měli najít, jsou srdečné příběhy a osobní úvahy, možná i vědomá zkušenost, když sdílím myšlenky, nápady a učení v kombinaci s fotografiemi mého vlastního modelování. Příběh k pomazánce, sbírka 38 kusů zabalená v dokonalé vazbě časopisu 28x21 cm.
Vyrábím pouze omezený počet - a jakmile bude kniha objednávek uzavřena, nebude již nikdy reprodukována. Nenabídnu PDF verzi, nenabídnu možnost tisku na vyžádání - to je vaše jediná šance, jak přidat do své sbírky druhé Kompendium... 15 GBP včetně doručení ve Spojeném království – na rozdíl od většiny věcí v životě neexistuje oproti předchozímu vydání žádná inflace. Řekl jsem, že vytisknu 50, možná 60, určitě neudělám 100.
Jak ho tedy získat??Kontaktujte mě prostřednictvím formuláře zde na webu, Facebooku nebo na fóru. Pokud jste již o jeden projevili zájem a ode mne jste obdrželi odpověď, není třeba dále pokračovat, vaše údaje již mám bezpečně uloženy. Až bude připravena k tisku, pošlu vám e-mailem fakturu s podrobnostmi o způsobu platby.
Termín? Mám v úmyslu jít do tisku 21. října.
Tato práce je fyzickým projevem mé lásky k modelové železnici. Doufám, že sdílením této hluboce osobní práce s vámi všemi vás nadchne, povzbudí a inspiruje ve vaší vlastní snaze o tento nádherný koníček. Do příště, více brzy...
Podpořte mou práci
Miluji psaní a vytváření materiálů pro blog. Pokud se vám líbí to, co čtete a zabýváte se tím, budu vděčný za jakýkoli dar , velký nebo malý, který mi pomůže udržet jej bez reklam a omezení. Případně mi klidně kupte kávu .
KOMENTÁŘE
Tom Lloyd 10. října 2024 v 07:58
Říjen najednou vypadá mnohem jasněji, když sedím tady v Cornwallu v šedém deštivém ránu! Nemůžu se dočkat.
hank 10. října 2024 v 08:49
Ahoj Jamesi,
prosím uvědomte si, že bych také rád dostal kopii. Doufám, že máte moji adresu z druhého dne.
Důležité upozornění v případě, že zasíláte publikaci mimo Spojené království: Uveďte prosím zásilku HS-kód 490199 (knihy a jiné papírové publikace). V opačném případě budou příjemci mimo Spojené království platit přemrštěné částky cla a DPH; Za první Kompendium jsem zaplatil jmění téměř celou cenu publikace, když jsem si přes Divokou labuť objednal vaši poslední knihu, nemusel jsem platit nic.
Zdravím z Česka,
hank
Občasné 10. října 2024 v 09:23
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Občasné 10. října 2024 v 09:25
Ahoj Jamesi, zkoušel jsem objednávat přes webový formulář, ale zdá se, že neposílám, takže pokud je to možné, jednu kopii prosím. S pozdravem Barry.
Jonathan Davidson 10. října 2024 v 09:31
Ahoj Jamesi, myslím, že jsem v určitém okamžiku řekl, že mě to zajímá, ale zajímalo by mě, jestli bys mohl zkontrolovat, jestli jsem na tvém seznamu. Díky, Jonathan
Alan Sewell 10. října 2024 v 09:47
Ahoj Jamesi
Těšil jsem se na to a skvělá publikace se blíží. Vím, že to bude stát za přečtení a na vaší obvyklé vysoké úrovni.
Doufám, že jsem na vašem seznamu odběratelů. Dejte mi vědět, kdy budete chtít platit
Doufám, že počasí s vámi bude méně tekuté
S pozdravem
Alan