Ivan píše:Zlámalík zajímavý nápad, 3 cm jistě jde řešit... Snížíš plotnu nebo linku
Michal Šuhajda může v tomto případě vjet MN rovnou na manipulační, nebo musí na dopravni a teprve pak zaposunovat na manipulační? Někde se to tady probíralo, ale nějak jsem to nenašel. Pokud mne paměť neklame, tak by měl zajet na dopravní, ale jsou i nějaké výjimky.
Zlámalík těžko odjede s MN dále, takže by spíš ve stanici mohl MN končit, uklidit se na MN a křižovat bude motorák pokračující do zdi.
No ta plotna je historickej kachlovej sporák, nějak ti nevím, ale bourat se mi ho nechce

Nějaký přístavek ale možná vymyslím.
Křižování bude muset být "motorákem u stanice", nemůžu nechat Mn u budovy a za něj přijet motorákem, takže jsem spíš pro Vojtasovu myšlenku zdopravnění manipulační koleje při zachování provozu podle D3.
Potom by výkolejka by kryla kolej u skladu a hotovo.
A jestli jsem dobře pochopil výše, tak další výkolejka bude u volné skládky před přejezdem a další u sila (mezi silem a výhybkou) - spojovací kolej z levého zhlaví za budovu by výkolejku tím pádem mít nemusela.
Přemýšlím o těch světelných návěstidlech ale myslím, že by se jejich osazením zkrátila užitečné délka koleje a nádražíčko by vypadalo ještě menší. No, to se dá kdyžtak dodělat.