Ďakujem páni za podklady a informácie

aj keď som už nemyslel že sa k TT ešte vrátim myslím že na domáce oddychové jazdenie bude to pravé

mám priestor 1x1m ktorý si môžem dovoliť osadiť koľajiskom preto som sa dlhšie pohrával s myšlienkou vyplniť to štvorcom a primitívnym kruhom, no čo Vám poviem startsetový oblúk ma už nebaví

po všetkom čo som tu prečítal som sa rozhodol pre základný oblúk kde môžem mašinky preháňať dookola, ale súčasne aj stúpanie do druhej horskej staničky doslova na lokálke

Hlavnú stanicu som sa rozhodol umiestniť do oblúku a pričom už aj ona je len lokálková s jednou koľajou na križovanie vlakov a jednou odstavnou na zásobovanie priľahlej dedinky tovarom z privezených vagónov.
Horská koncová stanička s jednou výhybkou ponúka 2 koľaje jednu pre osobný vlak a druhú pre odstavenú rosničku a pár nákladných vagónov
Nechcel som to preplácať výhybkami tak ma snáď neukameňujete za 4 oblúkové a jednu klasickú, koľaje majú najmenší polomer 267mm, zopár má 286mm, 330mm, a staničné koľaje majú 480mm a 436mm koľajisko plánujem stavať z koľajkových prútov a výhybiek zo stavebníc, tu by som sa rád informoval ako je to obtiažne nakoľko som to nikdy nerobil a ani návod som k tomu nenašiel, zatiaľ.
Tak už nebudem zdržiavať nech sa páči obrázky, prosím o skritizovanie môjho návrhu

Súčasne keby sa našiel niekto kto by mi vedel poradiť ako tvarovať krajinu v Wintracku, bol by som nadšený

ďakujem
Marek
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse