Tak zase kousek popojedem. V pravém rohu kolejiště potřebuju dodělat terén, jenže na něm má sedět sýpka a bez ní se to blbě vymýšlí. Tak jsem se do ní pustil.
Vzal jsem stavebnici od Igry a podrobil ji odtučňovací kúře. Zkrátil jsem ji o jednu okenní osu, otočil vůči rampě o 180°a trochu jinak dopadnou i přístřešky na obou třech stranách.
Jsme v VI. epoše a barák je už opravený v trochu plnějších barvách, nicméně už zase stihl mírně opršet.
Přístřešky jsem zkrátil - ten ke kolejím jen po vnější stranu vozů, ten k silnici asi o třetinu a jinak jsem rozmístil konzoly.
Dovnitř jsem nalepil kusy odřezané fasády, aby mi sýpkou neprosvítalo jak tělocvičnou. Vnitřek modelovat nebudu, doufám, že mi to tentokrát odpustíte

Tohle je strana ke kolejím - úzká rampa kolem budovy drží nalepená na budově a spolu s ní bude vyjímatelná.
Celou stavebnici jsem podlepil dvěma kartony, abych základnu dostal pod úroveň kolejnic a mohl je zaštěrkovat jako doopravdy. Tady má podle mě Igra dost velkou chybu, že staví budovy nad úroveň TK.
Strana "k silnici" - ta prakticky nebude vidět, je v rohu okenního výklenku a bude navíc zboku krytá stromem. Ale to neznamená, že by to nemělo vypadat slušně.
Aktuálně řežu střechu a zkracuju ji o jednu pětinu, naštěstí eternitové šablony vycházejí ve stejném rastru s vikýři, takže se to bude dát doufám zamaskovat.
Tedy pokračování již brzy.
P.S.: moc se mi líbí tohle - jenže to je "epochálně" jinde, jak znázorněnou dobou, tak šikovností autora:
https://www.svetnakolejich.cz/fotky2788 ... G_0099.jpg