Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jeňa Sova píše:EW 1 se dají upravit do sjízdného stavu. Kdo chce, upraví si je, kdo ne, udělá si jiné kolejiště. Knihu si koupím s nimi i bez nich, ale rád se podívám na každou možnost využití prostoru.
JBr píše:Mam na kolejisti 12 vyhybek EW1 a nemam problem ani s jednou. Upravovane nejsou a prejede pres ne i puklik s pojezdem od Pletichy.
Milane, nenech se timhle rozhodit. Lidi ti do toho budou kecat porad a 99,9% z nich stejne stavi jine meritko nebo moduly atp. a zadny z tehle planku by stejne nestaveli.
JBr píše:Milane, nenech se timhle rozhodit. Lidi ti do toho budou kecat porad a 99,9% z nich stejne stavi jine meritko nebo moduly atp. a zadny z tehle planku by stejne nestaveli.
Jeňa Sova píše:Milane, když cituješ mě, kdo je ten Michal, kterého oslovuješ?
depo201 píše: Spíše jen pozastavení na tím "hadem" v mezistaničním úseku.
depo201 píše: Navíc plocha 2x1m už mi na TT nepřijde jako mini, pidi, micro.
V tom máš pravdu, ale jak psal Milan, že tento formát je v tomto tématu nejoblíbenější...depo201 píše:Navíc plocha 2x1m už mi na TT nepřijde jako mini, pidi, micro.
milan ferdián píše:No jak tak čtu,už jsem se chystal vše hodit do koše,ale včas mě vaše příspěvky zarazili od činu.
chameleon píše:milan ferdián píše:No jak tak čtu,už jsem se chystal vše hodit do koše,ale včas mě vaše příspěvky zarazili od činu.
to rozhodně nedělejjsem moc zvědavý, jak si to vymyslel u těch ostatních 9 plánků...to bude spousta inspirace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků