po dlouhé době jsem se rozhodl založit téma. Vlastně dlouhé době jsem se rozhodl postavit kolejiště. Původně jsem chtěl stavět segmenty, které bych postupem času spojoval do funkčního celku. Nakonec jsem se rozhodl postavit kolejiště inspirované plánkem Petrov od Milana Ferdiána.

Kolejiště jsem si upravil. Osazeny budou výhybky EW2, ve viditelné stanici budou o chlup větší poloměry. Ve skryté stanici jsem ubral jednu kolej, ale mám v plánu postupem času vytvořit jakési přídavné SN, které by umožnilo větší provozní pestrost, případně prodloužení o ony segmenty. Jeho jakýsi náznak je vedle kolejiště v plánku z WT. Co jsem ještě nepromyslel úplně jsou vlečky a kusé koleje okolo viditelné stanice. Nicméně na to je zatím čas, momentálně je cíl dostat se vůbec k pokládce kolejiva. U jedné kusé bude určitě skladiště, druhá bude mít volnou plochu na které se může nakládat kde co a ta třetí, to se teprve uvidí. Hotový mám základní rám, chystám se na něj nalepit v celé ploše korek 4mm. Pod samotné kolejivo pak budu lepit další vrstvu korku 4 mm se sraženýma hranama pod úhlem 45 stupňů pro naznačení náspu.