radekkrupka píše:Kdybys napsal jenom že chceš udělat tyhle cedule v téčku, tak bych si řekl, že je to nemožné...
No právě proto mám na titulní stránce webu napsáno:
"Člověk je nejvíce omezen svým myšlením. Pokud mi hlava tvrdí, že něco nejde, tak se už o to ani nebudu pokoušet. Když ale připustím, že to jít může, tak se dříve nebo později řešení pravděpodobně najde. Takže mohu udělat i to, co ostatní pokládají za nemožné."Taky proto jsem o tom dlouho "zarytě" mlčel, dokud to nebude hotové (o tomto úmyslu vědělo jenom pár lidí...).
Nerad bych rozpoutal nějaké diskuze, že něco lze a pak to nedokázal. Myslím, že takto je to mnohem konstruktivnější, když už je to hotové...
radekkrupka píše:Takhle musím říct, že je to možné a navíc úžasné! To už zavání nanotechnologií

Smekám...
Díky.
No mně to už příjde jako další běžná věc.
No musím říci, že teď, když jsou hotové, tak se mi zdá, že to bylo celkem snadné.
Pravda je ale taková, že jsem o tom uvažoval více jak dva roky. A když jsem začal cedule dělat, tak to bylo cestou pokus - omyl. V podstatě to vyšlo až na 4. pokus, kdy to bylo už opravdu ono a já s tím byl spokojen.

A ohledně té nanotechnologie - myslím, že kdyby se toho chopil nějaký výrobce, tak by se ty cedule daly dělat i s měnícím se textem, něco jako displej do digitálek. Jenomže k tomu by byl potřeba nějaký program atd.
Třeba s tím za pár let někdo příjde... Ale to už je mimo mě, já s tím jsem spokojen a mně to stačí.

mawerick píše:No co já vím, tak Jirka1 má tzv. ušlechtilé TT bakterie. Jirko doufám, že ty tabule, po skončení zkušebního provozu předáš do údržby "naší firmě".

Že bych se byl někde něčím infikoval?
Ohledně předání do údržby "naší firmě" budu muset popřemýšlet.
Možná další zajímavý námět na kolejiště.