od novk2007 » pon 30 říj, 2017 5:50 pm
K tomu stavědlu. Držel jsem se návodu kde jsou jen obrázky . Začátek šel perfektně slepit. Plastové části do sebe zapadaly perfektně. Druhá část byla ta že se musela na tu plastovou nalepit kamenná imitace stěn. Nikde však totiž nebylo psané kde maji stěny lícovat, tak jsem to udělal podle obrázku. Pak přišla 3 část. Vlepte z vnitřní strany okna a ejhle ty okna šly šejdrem protože část oken to kamenná zdivo překrývalo a protože jsem na to zase tolika času neměl, Herkules respektive jeho německá obdoba ztuhla tak že to nešlo oddělit, tudíž domek šel do vodní lázně , aby se oddělila kamenná část od plastové a pak příšlo sušení . Ta mezera která tam je vidět ta vznikla asi nekvalitnim přilepením ale i hlavně kuli tomu že mě ty líce stěn prostě nepasují . A podle zvětšených fotek teré jsem si stáhnul z webových stránek moje TT tam to také nelícuje . Ale ve skutečnosti to není tak strašné. Stavědlo jsem dostavěl . A už si ho nechám přece jenom jsem na měm strávil dosti času . Po druhé bych ho stavět asi nechtěl ted už vím jakých chyb se vyvarovat .Takže stavědlo by vypadalo možná o něco líp,ale přece dávat zase 7 čent za stavebnici a pak tu spostu práce zase stavět kamna dělat dřevěné parkety,uhlák, telefon, hradlový přístroj, nábytek , se mě už nechce . A jáááá . Já jsem spokojen i s patinou .Někomu se to může nelíbit, ale ono když se podíváte na předlohu tak nyní je z toho spáleniště. A také si zde nějaký nadšenci grafitti pustili svoji fantazii . A co se týče výrobcu kteří výrábějí touto technologii zůstanu věrný Igra model . Ještě zkusím KB Model .