Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
mnitka píše:děkuji za Vaše připomínky.
http://mnitka.rajce.idnes.cz/skala/#album
Dan Buchtela píše:Já dávám pro skály přednost sádře a barvám Woodland Scenic - krásně se do sebe vpíjejí a vytvářeji velmi přirozené přechody barev - jinými barvami obtížně napodobitelné. Mám instruktážní video CD jak s nimi pracovat, na požádání rád zapůjčím.
Ukázka mojí aplikace na následující fotce (měřítko 1:160, propustek rovněž sádra)
Houmr píše:Dan Buchtela píše:Já dávám pro skály přednost sádře a barvám Woodland Scenic - krásně se do sebe vpíjejí a vytvářeji velmi přirozené přechody barev - jinými barvami obtížně napodobitelné. Mám instruktážní video CD jak s nimi pracovat, na požádání rád zapůjčím.
Ukázka mojí aplikace na následující fotce (měřítko 1:160, propustek rovněž sádra)
Dane prosím tě jaké jsi použil odstíny od Woodlandu? Popřípadě přímo číslo artiklu a kde jsi je koupil. Dík.
Tomáš píše:Všechno co je zde ukázáno na této stránce je bomba..
Dane předpokládám,že k odlévání skal ze sádry používáš nějaký ty formy že?
Já totiž zatím vždy obtiskl kámen do plastelíny a do toho nalil sádru..málo kdy se mi to,ale odlilo tak dokonale detajlní..pravděpodobně dělám někde chyby,a nebo to fakt chce ty formy
Předně moc hezky foceno s pozadím, akorát skála se mi zdá moc tmavá při tom "jasném" počasí - možná to je foťákem. Jinak noblesní! Jen tak dál! Jak dlouho si to dělal? Je to sádra, polystyren, pu pěna? Pokud sádra, bojím se že při téhle velikosti to bude časem mít tendenci praskat...
Dane předpokládám,že k odlévání skal ze sádry používáš nějaký ty formy že?
Houmr píše:Postup je mi jasný, chtěl jsem upřesnění jaké odstíny jsi použil, abych nekupoval zbytečně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků