Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Yarda píše: I místně stavěné výhybky mohou mít žlutou barvu závaží, pokud mají motorický přestavník, a jsou ovládané z místního ovládacího stojánku - tedy nikoliv dálkově.
vlastimil vašíček píše: ...a prosím neznalé drážních předpisů aby už konečně přestali používat styl slyšel jsem, myslím si, domnívám se atd. radši se zeptejte těch, co opravdu na železnici dělají nebo dělali
Myšpulín píše:To se divím, no to se divím ?!?!?!![]()
![]()
![]()
Nechcete pánové boxerské rukavice, aby se vidělo, kdo má pravdu?![]()
Jedna otázka a takováhle spoušť tady !!!
Ani ve snu mě nenapadlo, že místo jednoho data, na které jsem se ptal, to tady dopadne takhle.
Snad stačila jednoduchá úvaha: První žluté závaží bylo v roce x, první výměna na drátech byla v roce y. Pokud x <= y, pak jsou všechny žluté již od počátku, pokud x > y, pak se můžu ptát, co bylo předtím. A mě zajímá v první řadě to datum x? (Soutěžní pořad, Kdy to bylo?)(I když vnitřně jsem přesvědčen, že platí druhá podmínka.
)
Všem se omlouvám, hlavně autorovi prvotního dotazu Liborovi, že jsem tak nevhodně položenou otázkou zapříčinil, aby se to tady takhle zpra..lo.![]()
P.S. Jen malá poznámka pro vlastimil vašíček: Železnice je trošku starší než tebou odkroucená doba u ni, ne? (případná odpověď a reakce ostatních prosím na SZ, tady se to hádkami zaplevelilo už dost).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník