Tomáš píše:depo201 píše:Pánové,
co spáchat juhomoravský workshop na téma K.R.A.J.I.N.A?
a tráva vylítne dírkou,vidíš to co je na obrázku..

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:depo201 píše:Pánové,
co spáchat juhomoravský workshop na téma K.R.A.J.I.N.A?
a tráva vylítne dírkou,vidíš to co je na obrázku..
Jestě k té trávě - tu stat. trávu jsi nanášel flokovačkou? Nebo "jen tak"? S tím že to není foliáž jsi mě dostal - je to fakt povedený!!!
mnitka píše:Typická stará bytovka s novými plastovými okny (jejich usazení je ale bohužel cik cak, holt digitál je svině) a omítkou na polystyrenovým zateplením (typická "novodobá" barva omítky...). Bohužel ale chybí ono pro všechny baráky charakteristické předsazení omítky před podezdívku (mimochodem co ta hrozná škvíra mezi podezdívkou a zdí?), také to chce udělat podbití střechy, tohle co máš na obrázku působí hrozně hračkovitě...
Petře, teď jsi mě tedy sjel..., podezdívka a dům je jedním z odložených projektů (odložených na neurčito)
chyby uznávám a jsem si jich vědom.
pro ostatní..., na mých stránkách je popis výroby skály z předchozího odkazu.
http://mnitka.webnode.cz/diorama/skala/
Rtep píše: ten most s průběžným ložem na ocelové konstrukci je prosím tě totální nesmysl.
Tomas_C. píše:Rtep píše: ten most s průběžným ložem na ocelové konstrukci je prosím tě totální nesmysl.
No o tom můžem dlouhou chvíli debatovat...každopádně to v těch fotkách vůbec nemělo být...
nový znojemský most je také se železnou konstrukcí s průběžným štekovým ložem a se železnou vanou...jediná věc na škodu je ona příhradová konstrukce, která je hodna k polemizaci dnešní mosty jsou se speciální nosnou kontrukcí podobnou příhradové...každopádně až bude hotov bude také řádně prezentován...prostě ty fotky tam neměly být...
Jinak kritiku přijímám..a chvály si cením...
Luxus!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků