Stále brouzdám po webu a hledám něco co by mi padlo do oka. Bohužel už začínám být velmi skeptický .... Auhagen Vypadá nejlíp,ale ta díra je univerzální a je na můj vkus na TT (motorová trakce) příliš velká. Malá železnice toto sice řeší,ale nějak pořád váhám,no není to úplně ono.
Tak jsem hledal narazím-li v TT na něco takového.
http://www.eshop-rychle.cz/model-scene/ ... kolejny-H0Nic jsem však nenašel (pokud by někdo věděl budu rád.) Asi bych zato dal i ty peníze,když už to má nějak vypadat.
Napadla mě tedy myšlenka,jestli bych si takovou formu nedokázal vyrobit sám,abych si z ní mohl odlít tunelový portál a zeď,přesně podle mého gusta. Abych to upřesnil,ten auhagen by mě plastičností i reliéfem vyhovoval,ale bohužel ta díra je k mým účelům nevhodná. Jenže dalo by se to nějak předělat? asi těžko. Nebo koupít portál Nka a ten zvětšit.? Napadla mě i myšlenka,použít rozměr díry od MŽ a tu nějak naroubovat na ten auhagen,celý to spojit,obtisknout do nějaké hmoty a podle toho tu formu vyrobit
Určitě se to nějak musí dát udělat,jenže já vůbec netuším jak. S tímhle nemám žádný zkušenosti. Koukal jsem,že skuteční modeláři vyrábí formy na ledacos,tak proč by to nešlo na obyčejný portál.Měl by někdo nějaké nápady,jak by se taková forma dala vyrobit? vím,že to bude něco stát,ale s tím počítám. Pokud už to vymyšlené je klidně to i odkoupím. V opačném případě asi skutečně nejlíp bude vycházet ten Auhagen a nebo na to jít metodou Houmra,ale to už jsem jednou zkoušel a celkem mě z toho naskakují pupínky.