Podobný příspěvek mám i u svého kolejiště, ale možná by to mohlo zaujmout i tady.
Pustil jsem se do vlastní výroby přejezdových výstražníků dle sovětského vzoru (resp. je to okopírovaný americký Westinghaus - viz např. Popis od Chornických modelářů ), protože jsem nebyl úspěšný při hledání dodavatele/výrobce.
Velikost jsem odhadnul podle dostupných obrázků a upravil ji dle materiálů, které jsem měl k dispozici. Přestože je to děláno bez přesného měřítka pouze "Okometricky" jsem s výsledkem spokojený.
Včera večer jsem udělal prototyp jehož výroba mi zabrala cca 3 hod. práce. Hlavně kvůli promýšlení a řešení postupu, počítám, že ověřovací série (= druhý výstražník) bude podstatně rychlejší.
Výroba je jednoduchá, jediný zádrhel je druhý vodič na "parohách" - nosné trubce světla, tam musím ještě u sériové verze vedení upravit, protože omotání se neosvědčilo a přes snahu o přerovnání mají "parohy" trochu nerovný povrch.
Níže je obrázek z montáže výstražníku na místo, více obrázků vč. postupu je jako obvykle na Rajceti