Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:...bez stylistických a jazykových úprav.
milan ferdián píše:uvažuji o formě samizdatu styl Korbel (zmiňoval se o něm hank) v nízkonákladovém vydání (pár kousků), bez korektur, bez stylistických a jazykových úprav.
hank píše:milan ferdián píše:...bez stylistických a jazykových úprav.
Rád ti tu jazykovou redakci udělám, .................
Dovi píše:milan ferdián píše:uvažuji o formě samizdatu styl Korbel (zmiňoval se o něm hank) v nízkonákladovém vydání (pár kousků), bez korektur, bez stylistických a jazykových úprav.
Ahoj Milane,
hank mě předběhl - chtěl jsem Ti to taky nabídnout, a taky zcela zdarma![]()
A pro Tvoji bezpečnost samozřejmě pokryté nějakou smlouvou, abys měl jistotu, že by se ten redigovaný text nedostal v mezičase do nepovolaných rukou.
Jinak ještě to "zdarma", to nebylo myšleno jako charita ze soucitu, ale naopak:
- jako malé skromné poděkování za Tvoji dlouhodobou projektantsko-uměleckou činnost pro stovky modelářů
- v zájmu vyššího nákladu a výsledné kvality díla
- v neposlední řadě, bylo by to i v mém osobním zájmu, neboť já vždycky trpím jako zvíře, když mám číst texty (obecně jakékoliv, nemyslím tím přímo Tvoje), kde hodnotný obsah je degradován pravopisnými a stylistickými chybami, i/y, s/z, mě/mně, spoustou překlepů a nedoklepů, chybějící interpunkcí atd. apod.
P. S.
Jen se ale trochu bojím, že pokud budeme muset čekat dalších mnoho let na vydání V. a VI. dílu dosavadním nakladatelem, tak se možná spousta z nás zájemců zralejšího věku už ani nemusí tohoto počinu dočkat.
marho píše:Tak pomocníků už je dost, já bych se pokusil vzhledem k formulaci: “v nízkonákladovém vydání (pár kousků)” rád rovnou postavil do fronty a rovnou říkám, že cena mě nezajímá. Ale stejně se obávám, že pokud by těch pár kousků bylo myšleno vážně, že tady bude dost nas. teda naštvaných fanoušků, na které se nedostane.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků