Zde budu mluvit jen za sebe a za svoji tvorbu.
Shrneme vše co zatím víme:
- V.díl/Střípky z archívu/ - snad na jaře 2023

- VI.díl/Železniční vlečky,lokomotivní depa/
Přes veškerou improvizaci bez PC, mi chybí výkresově dokreslit už jen dva plánky lokomotivních dep. Dokud nebude zprovozněno nové PC, texty zatím nebudou. Publikace bude velmi skromná. Důvody znáte, ale pro jistotu vám je zopakuji. Volba byla - bible, dva díly a skromnost. Po prostudování podmínek, jsem rozhodl pro skromnost. Důvody zde psát nebudu, proč byla zvolena tato volba. Obsahuje železniční vlečky, dílny a lokomotivní depa. Jakmile bude nové PC zprovozněno a zjistí se rozsah škod, bude dopracován díl do konečné podoby. Následovat bude předání podkladů nakladateli. Časový rozsah dopracování dílu nejde odhadnout, protože stále není znám rozsah škod na zpracovaném díle a kdy bude obnoven provoz nového PC se neví. Bohužel za shoření PC a jejich dat jsem neměl šanci jak zabránit.
Publikace je má poslední pro laickou a odbornou veřejnost.
Dále už jen informativně. Co bude dál nevím, pro veřejnost, jak už jsem podotkl nebude v budoucnu nic. Příčiny znáte a pociťujeme je průběžně všichni. Vše nesmírně zdrahlo, plus inflace. Snad soukromě vyjdou knižní dílka, ale ty se mezi veřejnost nedostanou a určitě nebudete mít možnost si je objednat, protože tato možnost bude vyloučená.
Nepište mi. Je to zbytečné. Nemohu reagovat na vaše emaily a SZ. Dnes to byla vzácná chvilka, kdy jsem se dostal na jiné PC a mohl jsem podat trochu informací. Jinak vám děkuji za vaše fandovství a přízeň. Veselé vánoce a šťastný Nový rok 2023.
MIlan Ferdián