Nejprve pár slov ke kritice, která zde zazněla. Myslím, že výsledný efekt je daleko lepší, než by se ze zde uvedeného zdálo. A protože jsem již taky nějakou tu stránku popsal, tak vím z vlastní zkušenosti, co je to provádět korektury a vychytat chyby. A taky konstatuji, že je to prakticky nemožné. Takže z mé strany jediné doporučení - pokud někdo narazíte na něco, co by pozměnilo smysl či technickou správnost, uveďte to třeba sem, aby se autor mohl vyjádřit, a pak to chápejme jako oficiální opravu (nemyslím, že by se něco tak závažné našlo). A u ostatního - buďme shovívaví. (A kdybych chtěl být jedovatý - opatrně si přečtěme své vlastní příspěvky a hledejme chyby tam

Jinak z mého pohledu je kniha opět přínosem zejména v detailech. Našel jsem zde několik řešení, kterými doladím své rodící se nové kolejiště, a mám jistotu, že to bude vypadat reálně. Myslím že to je na všech knihách to nejcennější - asi jen velmi málo čtenářů bude stavět kolejiště přímo podle daného plánu. Ale inspiraci a poučení zde najde určitě každý.
Z tohoto důvodu je (opět z mého pohledu) daleko důležitější vlastní kolejový plán, než jeho ztvárnění - které z něj v tomto případě dělá spíš umělecké dílo

Takže závěrem - můj celkový dojem je výborný a - jak často s oblibou píšu v posudcích - drobné překlepy a nedostatky nemohou nikterak snížit vysokou úroveň posuzované práce