Čtěte pozorně!Seznam k 25.červnu 10:22 am 20241 - hank............. 2 - Dovi........... 3 - Jarda H.......... 4 - Fox............... 5 - prcek
6 - Myšpulín........ 7 - marho......... 8 - Chaolinek....... 9 - Ivan.............. 10 - bambulak
11 - Pavel-HP...... 12 - michal_d.... 13 - Tomas.Brezina. 14 - StandaR........ 15 - fulda
16 - PaMi........... 17 - nexus........ 18 - workous........ 19 - Rudolf.......... 20 - radekpo
21 - loby............ 22 - loscarlos.... 23 - kapmor......... 24 - hank61.......... 25 - střelec
Dál už je odečítací číslo. Tak se podívejte, vy co jste podle uvedeného datumu zda jste uvedeni na seznamu (neplatí pro ty, kteří mají pod svým potvrzením číslo, ale i vy se mrkněte pro jistotu, zda máte v příspěvku potvrzení).
A prosím, zbytečně tady nezmatkujte. Když se podíváte pořádně na svůj příspěvek, tak vám musí být jasné na čem jste

Nikomu žádné své data neposílejte, nedej bože předem peníze někomu na účet

Já se vám ozvu. Stále platí, že práce na dílu, začínají až po novém roce 2025. Kdo nadále tápe, ať se podívá na můj úvodní příspěvek ze dne pat čer 21, 2024 8:39 am a na následující mé příspěvky. Dále platí, že se jedná o soukromou věc, takže nepředpokládejte , že dílko by se mohlo objevit na eshopech nebo v kamenných prodejnách jako rohlíky na pultě

.
Jinak vám všem děkuji za váš zájem. Dost mě překvapil, protože jsem se domníval a taky podle nezájmu na eshopech, že trh s mými kresbičkami je hluboce nasycen až přesycen, nemluvě o těch co mají hypoteticky teprve vyjít /V.+VI. Model Scene/.
Přeji příjemné a pohodové prázdniny a dovolenou.
-m-