Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod Vladimír » sob 11 zář, 2010 5:48 pm

Jarda H. píše:
milan ferdián píše: .....Co se týče podpisu s věnováním.O to žádali jen dva objednavatele .....

..... a tím je určitě na cestě spuštěná lavina žádostí
Pokud je možné ještě nyní o to požádat, tak bych se rád připojil k zájemcům o věnování s podpisem autora. Předem děkuji
HO, DCC
Vladimír

Příspěvekod petrh » sob 11 zář, 2010 5:54 pm

ja uz zadal predtim, tak snad jsme na tom seznamu dvou:D PS cestne zde verejen slibuji, ze urcite nebudu podpis zneuzivat
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod boy.rough » sob 11 zář, 2010 6:45 pm

Ahoj,
tak jak to Milan udělal, tak mě to plně vyhovuje. Sem komerce prostě nepatří.
Věnování nežádám a ani vlastnoruční podpis MISTRA mít nemusím (když se tam objeví, tak budu samozřejmě rád :D ).
Olda.
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod vvitty » sob 11 zář, 2010 7:00 pm

Pokud je to mozne, poprosil bych o podpis. Venovani neni nutne, ale signatura (vlastnorucni) by neskodila :-)

Dekuji :)
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Myšpulín » sob 11 zář, 2010 7:59 pm

Nechci sem zanášet další nepřesnosti, ale pokud si pamatuji, Milan chtěl věnováním zamezit nelegálnímu šíření. Jsem pro. Co se týče podpisu, to už je opravdu na Milanově zvážení. Taky by se mi líbilo mít knížku Milanem podepsanou, ale to může představovat jisté riziko. Takže toto nechám opravdu jen na Milanovi. To on přišel s tím, že vytvoří brožuru plánků, tak ho prosím nechme danou věc zdárně dotáhnout do úspěšného konce. Jestli uzná za vhodné a výhodné vydat dotisk, prosím. Ale myslím, že Milan v tuto chvíli asi opravdu potřebuje klid na práci ve všech svých směnách, které si naložil na svá záda.

Milane, ať se daří a práce postupoje zdárně kupředu.
H0, III až IV, ČSD, nemodelář
Myšpulín

Příspěvekod kiski » sob 11 zář, 2010 9:01 pm

Milane, ja by som tiež poprosil o podpis...

Dík.
Kiski
TT, DCC
kiski

Příspěvekod juroH0 » ned 12 zář, 2010 6:30 am

Tiež si myslím, že také plány plne vyhovujú. No a venovanie s podpisom by určite potešilo nielen mňa...
H0(e), DCC, epocha II-III
7", 1:4
juroH0

Příspěvekod MirekTT » ned 12 zář, 2010 11:45 am

Co se mně a podpisu týče...no...já myslím, že Milanův odkaz v železničním modelářství snad žádné další signatury už ani nežádá. Pokud už se bude podepisovat, usnadil bych to Milanovi univerzálním věnováním a skenovaným podpisem. Určitě by mu to usnadnilo život a vás bonusu chtivé mohlo uspokojit.
Já mám jinej problém. Zcela na začátku zrodu myšlenky uveřejnit Milanovy návrhy v tištěné podobě, tak jak se začala prezentovat tady na fóru, jsem byl jeden z nejhlasitějších křiklounů, který se dušoval že bude první, co si Milanovu knížku koupí. Tak právě teď nevím, vzhledem k zájmu o ni, zdali se mi to podaří. :D
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod milan ferdián » ned 12 zář, 2010 12:19 pm

MirekTT píše:Já mám jinej problém. Zcela na začátku zrodu myšlenky uveřejnit Milanovy návrhy v tištěné podobě, tak jak se začala prezentovat tady na fóru, jsem byl jeden z nejhlasitějších křiklounů, který se dušoval že bude první, co si Milanovu knížku koupí. Tak právě teď nevím, vzhledem k zájmu o ni, zdali se mi to podaří. :D

Pořadové číslo v seznamu : 04/objednávka přijata 06.04.2010/14:01
Stačí.... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod MirekTT » ned 12 zář, 2010 12:30 pm

milan ferdián píše:Pořadové číslo v seznamu : 04/objednávka přijata 06.04.2010/14:01
Stačí.... :wink:

:D :D :D :D Jo super, samozřejmě beru :D :D :D
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 12 zář, 2010 5:02 pm

Jinak zeptám se k plánkům - bude to zřejmě ve finále průřez epochama II-IV., viz plánek stanice Dubí kde je ještě ta točna, nebo i něco moderního z dneška?.
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod štokr » ned 12 zář, 2010 7:15 pm

milan ferdián píše:
Jarda H. píše:
štokr píše:Milane, pokud si ji chci objednat, co pro to mám udělat. Stačí touto formou?

Zkusím do toho Milanovi trochu fušovat :lol: :lol: :lol: .... podle jeho vyjádření výše
CITACE "Dodatečné objednávky.Ti co se doobjednavali brožuru po domluvém termínu budou muset chíli počkat a to určitě po novém roce.Stanovený limit jsem již vyčerpal na jaře.Tam jsem i psal ,že dotisky nebudou ,ale pokusím se domluvit s kolegou co s tím.(pavmar,microjelen a ostatní)"
Milan dostal překvapivě (což je moc dobře) dosti objednávek a dalo by se říct, že vydání knihy je rozebráno / zadáno pro objednatele :!: Zkusí ale nějaký dotisk, druhé vydání, .... zkrátka v téhle situaci bych mu dal klid na práci a počkal na jeho vyjádření, jak se povedlo/nepovedlo (?!) zajistit dotisk publikace.

Jardo ,dík :wink: Co se týče podpisu s věnováním.O to žádali jen dva objednavatele,co mám v seznamu nebo se mýlím :mrgreen:

Ale já nechci tvůj podpis::::::::::: :P , chc jen tu brožuru.
H0 DCC
II. - III. ep.
správa bez vyznání
www.stokr.cz
štokr

Příspěvekod milan ferdián » ned 12 zář, 2010 7:16 pm

Petr Zatrepalek píše:Jinak zeptám se k plánkům - bude to zřejmě ve finále průřez epochama II-IV., viz plánek stanice Dubí kde je ještě ta točna, nebo i něco moderního z dneška?.

K mému překvapení ,mi točna v Dubí vyjela z náčrtu dnešní stanice ČD (rok 2000)
Co se týká epoch,z důvodu typu návěstidel,nejsou určovány.Tam kde ČD již odebrali koleje nebo kolejové spojení,tak je tam vracím.
Mám již hotové přípojné a odbočné stanice.Ke svému úžasu jsem zjistil ,že pro modelové zpracování křižovatkové stanice u ČD existují jen dvě stanice (nezmiňuji se o těch velkých,kdo by je stavěl :wink: )
Podpisy,se musím zeptat manželky,ona moc ráda není ,když dávám autogramy.Znáte ženy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod štokr » ned 12 zář, 2010 7:51 pm

Mili, dej prosím vědět, chci si si tu brožuru objednat..........štokr
H0 DCC
II. - III. ep.
správa bez vyznání
www.stokr.cz
štokr

Příspěvekod štokr » ned 12 zář, 2010 7:52 pm