chameleon píše:nebo vydala se v posledních letech podobná novější brožura?)
Osobně považuju za velice zdařilé přílohy železničního modeláře - stavba krajiny, stavba depa a 2x plány kolejišť? To než jsem prolezl, trvalo mi to rok

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chameleon píše:nebo vydala se v posledních letech podobná novější brožura?)
radekkrupka píše:chameleon píše:nebo vydala se v posledních letech podobná novější brožura?)
Osobně považuju za velice zdařilé přílohy železničního modeláře - stavba krajiny, stavba depa a 2x plány kolejišť? To než jsem prolezl, trvalo mi to rok
chameleon píše:radekkrupka píše:chameleon píše:nebo vydala se v posledních letech podobná novější brožura?)
Počkej, myslíš tohle? : http://www.railvolution.net/knihy/index.php
Nová brožura to asi bude, ale dle ukázkových linků to vypadá, že jsou na tom ještě hůř než ty staré sešity. Ačkoli je pravda, že na ty ukázkové fotografie jsem teda čuměl, šikovný modelář...
Houmr píše:Osobně si myslím, že v plánkách se dá vždy něco najít a vzít si z nich to co modelář potřebuje, nezavrhoval bych je, já osobně jsem z nich taky vycházel. Je tam i dost zajímavých a řešení.
MirekTT píše: A oproti tomu zase musím poznamenat, že by, kdyby se to tisklo, v tom mohly být i plánky jiných autorů. Mě zajímá vše.
milan ferdián píše:MirekTT píše: A oproti tomu zase musím poznamenat, že by, kdyby se to tisklo, v tom mohly být i plánky jiných autorů. Mě zajímá vše.
Vím jen o jednom a tím je Michal Šuhajda.
Michal Šuhajda píše:To jsou věci... Děkuji za poctu i pochvalu, přestože moje plánky za Milanem dost pokulhávají hlavně v grafickém zpracování.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník