Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod shodan » ned 19 pro, 2010 11:41 am

Rano jsem si vyzvedl knihu, dekuji Milane za krasny vanocni darek ...preji vsem krasne svatky a hezky novy rok... PETR
shodan

Příspěvekod jakubklouda » ned 19 pro, 2010 6:15 pm

Diky Milane za pekny darek k vanocum... Uz jsem si ji u Michala Daleckého vyzvedl a hned mi ji zabavila pritelkyne, ze ji uvidim az pod stromeckem :-D pry ted vi, ze ma pro me neco na co se urcite tesim :-D
TT - IV. a V. epocha
jakubklouda.rajce.idnes.cz
jakubklouda

Příspěvekod Dan Buchtela » ned 19 pro, 2010 6:57 pm

drtikol píše:no to je docela vrchol,clovek si myslel,ze brozura vznikla pro nas zde na foru a pritom uz s tim nekdo zacina kseftovat,prijde mi to jako hyjenismus vydelavat na cizi praci,myslim si ,ze jedine Ty Milane mas pravo jako autor nametu a publikace na jeji prodej,me by ani ve snu nenapadlo si u Milana F. objednat vice kusu a ty potom prodavat a snazit se vydelat na cizim vytvoru,tot muj nazor :?: na druhou stranu je to signal,ze o publikace tohoto typu je a bude zajem

Drtikole, kniha jde oficiálně do distribuce jako skutečně seriózní a oficiálně vydané dílo. Čím více se jí prodá, tím lépe pro Milana (a potažmo i pro nás v podobě dalšího možného pokračování). Ty to snad Milanovi nepeřeješ?
Upřímně, moc Tvé rozhořčení nechápu. Myslím, že by jsi svá slova měl vzít zpět...
Dan Buchtela

Příspěvekod MirekTT » ned 19 pro, 2010 7:08 pm

Tož Milane přestaň dělat ofuky, tady to už zamkni, tohle je uzavřená věc (až na tu tunu chvály, která se na tebe sesype, až nám brožury přijdou domů), a pojďme diskutovat do vlákna Brožura kolejových plánků II. :D

No a pro ostatní bych měl takovej návrh. Když už jsme Milana došťouchali k papírové formě jeho tvorby. Co takhle nenápadně zkusit popostrčit i Martina Pintu. Mohlo by se to jmenovat třeba Elektrika a elektronika v modelové železnici. Sice vytvořil obsáhlý web, ale já říkám papír je papír, a navíc kdo bude schraňovat něčí weby pro budoucí generace. Já nemít doma žádnou publikaci od Zusky, ani dnes nevím kdo to byl :wink: Nemuselo by to být celé naráz. Pěkně postupně, sešitový, tématicky dělený seriál, k jakému se nám tady zavázal i Milan :mrgreen: :mrgreen:
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod Michal Dalecký » ned 19 pro, 2010 7:11 pm

Sakra ja to cekal v brozovane vazbe a vy hned vyjedete s regulerni knihou. Dobra prace - vic uz chvalit nebudu, protoze to tu zazni 1000x :D
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod petrh » ned 19 pro, 2010 7:22 pm

nechme milanovi trosku oddychu nedockavci, aspon pres vanoce:)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Dan Buchtela » ned 19 pro, 2010 7:25 pm

Dovolím si přidat ještě pár snímků ze křtu knihy...
Obrázek
Dalších snímky ze včerejší akce najdete na Rajčeti...zde
Dan Buchtela

Příspěvekod petrh » ned 19 pro, 2010 7:56 pm

koukam, ze mame i slicne modelarky v klubu:)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Martin HO » ned 19 pro, 2010 8:00 pm

Vzhledem k blížícímu se termínu Ježíška bychom jistě uvítali, kdybychom se zde dozvěděli kdy byly expedovány knihy mimopražským a jak (ČP listovka, balík, jiný kurýr...). Když to někdo bude chtít mít pod stromkem, tak si asi pro zásilku bude muset dojít na poštu (nebo jinam) sám. Nestíhají.
Martin HO

Příspěvekod MirekTT » ned 19 pro, 2010 8:05 pm

petrh píše:koukam, ze mame i slicne modelarky v klubu:)

A já zase koukám, že máme "firemní" vydavatelství. Na příští rok odkládám 2tis Kč na nákup literatury :wink: Tož autoři, hoj sa do teho :D :wink:
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod JBr » ned 19 pro, 2010 8:22 pm

Milane, knizka je uzasna! Kdyz jsem tam nasel planek, ktery jsem v potu tvare daval dohromady pred nejakyma dvema roky a tys ho svou kresbou dotahnul k dokonalosti, tak mi skoro vyskocila slza :) Takhle na papire je to uplne neco jineho nez na obrazovce pocitace. Kdyz si predstavim, kolik se za tim vsim skryva prace, tak rikam, ze si s klukama zaslouzite kazdy halir z ceny. A rozhodne jsem pro dalsi dil :)
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod milan ferdián » ned 19 pro, 2010 9:56 pm

Martin HO píše:Vzhledem k blížícímu se termínu Ježíška bychom jistě uvítali, kdybychom se zde dozvěděli kdy byly expedovány knihy mimopražským a jak (ČP listovka, balík, jiný kurýr...). Když to někdo bude chtít mít pod stromkem, tak si asi pro zásilku bude muset dojít na poštu (nebo jinam) sám. Nestíhají.

Tento dotaz patří spíše nakladateli než mně,ale pokusím se odpovědět.V sobotu 18.12.hned od rána přišlo vpisování věnování ,ti což o to zažádali.Autogram je ve všech publikacích ,ale jen těm kteří včas zaplatili + dobírky+Dušan K.Mezitím probíhalo nezbytné administrativní úkony,foliování a konečné balení do kartonového obalu s nalepením adresy objednavatele.V sobotu večer se již pro Prahu odvezlo k Michalovi D.Dle mých informaci,ostatní zásilky a dobírky budou podané hned v pondělí ráno.Tady bude záležet již na české poště.Opozdilci v platbě obdrží publikaci určitě ne dřív jak mezi svátkami.Ostravě a okolí jsem již dnes předal zásilky a co se týká Slovenska,viz vypsaných výše,dříve jak v útery zásilky ke kolegovi jojo nedorazí a ten bude svým ostatním kolegům rozesílat dál slovenskou poštou.Tam určitě k objednavatelům dřív nedojdou,až tak v mezi sváteční dny.Z naší strany to bylo maximum ,co jsme mohli pro Vás zařídit.

Děkuji za vaše příjemná slova,nezapomeňte taky na Michala Šuhajdu,který se též svým kouskem umění ,podílel na obsahu publikace ..... :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Raaba » pon 20 pro, 2010 12:50 pm

Tak jsem si zasel pro brožurku a místo ní dostal krásnou, plnohodnotnou knihu. Je to parádně provedené! Už se těším, až opadne předvánoční zmatek, já si naleju dobrou Skotskou a porozjímám nad plánky. Díky Milanovi a všem, ostatním, co se na "brožuře" podíleli. A pohodové Vánoce.
Raaba

Příspěvekod Jarda H. » úte 21 pro, 2010 11:09 am

Podle toho minima, co jsem viděl na netu (viz nabídka e-shopu) a podle super ohlasů kluků, co už mají knihu (nikoliv brožuru :lol: ) doma, se moc a moc těším i já. O to netrpělivě vyhlížím poštu - snad to přes ty hromady sněhu a ledu zvládnou !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod vvitty » úte 21 pro, 2010 11:21 am

Uz se tesim na Vanoce, protoze knizku pro jistotu vyzvedla rovnou pritelkyne a ani mi ji neukazala, tak snad v te krabicce neco je :lol: :lol: :lol:

Diky !
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť