Publikace (Brožura) kolejových plánků

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Brožura kolejových plánků

Příspěvekod jobr » sob 20 lis, 2010 1:41 am

Pokud to Milanovi zjednodussi zivot, beru osobni odber rozhodne. Uz i proto, ze Michal ma lepsi otviraci dobu nez posta :D
H0 DCC, navrat k masinkam kvuli detem :-)
jobr

Příspěvekod kiski » sob 20 lis, 2010 7:58 am

No mne je síce ľúto, že Milanovi skomplikujem život, ale u mňa iná možnosť ako dobierka neprichádza do úvahy. A takisto potvrdzujem objednávku, cena je adekvátna kvalite produktu.

Ešte raz - díky Milane :D Adresu máš...
Kiski
TT, DCC
kiski

Příspěvekod Jarda H. » sob 20 lis, 2010 7:59 am

marho píše: ..... Jenom takový technický detail : nebylo by lepší nahradit dobírku platbou předem převodem? .....

Můj názor na tohle řešení :

Ano, pro nás kupující je tohle pohodlnější, příjemnější, ALE z pohledu Milana jako "spisovatele a dodavatele" :D to je problém a hlavně starosti :!: Musel by hlídat a dohledávat, KDO a KDY zaplatil apod. Myslím, že ta dobírka je dobrý řešení, i když i s ním je dost papírování a psaní při podávání zásilky !!
Řekl bych, že Milan si vybral a deklaroval to na začátku diskuze - dobírka :!:

PS : samozřejmě mi nedělá problém zaplatit PŘEDEM na účet, ale vidím, že to přinese Milanovi další a další starosti a ztrátu času
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod juroH0 » sob 20 lis, 2010 10:01 am

Cena zodpovedá kvalite spracovania, len by som rád vedel, či by bolo možné prevziať ju na burze v Prahe?
H0(e), DCC, epocha II-III
7", 1:4
juroH0

Příspěvekod MirekTT » sob 20 lis, 2010 10:16 am

Jarda H píše: nedělá problém zaplatit PŘEDEM na účet, ale vidím, že to přinese Milanovi další a další starosti a ztrátu času

No to ať si Milan zhodnotí sám. Při dobírce je zase potíž s nevyzvedntím zásilky. Od převzetých mu přijde složenka s penězi a od nepřevzetých se zase dlouho nic neděje. A stejně musí evidovat, komu už poslal a od koho už přišlo a od koho ještě ne a pak třeba po zásilce následně pátrat. U nás například ženský na poště kolikrát ani nedají oznámení o uložení a balík mi vrátili zpět odesílateli.
Kupříkladu bych neměl problém zaplatit teď a čekat, až Milan spustí rozesílání na základě peněz shromážděných od všech objednatelů. Měl by i kontrolu nad objednateli, že opravdu chtějí. Stačilo by pak dát jen hlášku, že odeslal a každý ať si poštu ohlídá sám. Odesláním zásilek by Milanovi definitivně skončilo martirium. Na dobírku by mu naopak začalo to nejhorší, tedy čekání, kdo se milostivě uráčí zásilku převzít, a kdo ne.
Nevím, co dá víc starostí, jestli kontrola plateb předem, nebo scháňka po penězích za odeslané. Milane rozhodni to.
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd!
www.ModulyBrno.cz
MirekTT

Příspěvekod mlha » sob 20 lis, 2010 10:23 am

Milane klidně dej číslo účtu,zaplatím předem
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod radekkrupka » sob 20 lis, 2010 10:34 am

MirekTT píše:
Jarda H píše: nedělá problém zaplatit PŘEDEM na účet, ale vidím, že to přinese Milanovi další a další starosti a ztrátu času

No to ať si Milan zhodnotí sám. Při dobírce je zase potíž s nevyzvedntím zásilky. Od převzetých mu přijde složenka s penězi a od nepřevzetých se zase dlouho nic neděje. A stejně musí evidovat, komu už poslal a od koho už přišlo a od koho ještě ne a pak třeba po zásilce následně pátrat. U nás například ženský na poště kolikrát ani nedají oznámení o uložení a balík mi vrátili zpět odesílateli.
Kupříkladu bych neměl problém zaplatit teď a čekat, až Milan spustí rozesílání na základě peněz shromážděných od všech objednatelů. Měl by i kontrolu nad objednateli, že opravdu chtějí. Stačilo by pak dát jen hlášku, že odeslal a každý ať si poštu ohlídá sám. Odesláním zásilek by Milanovi definitivně skončilo martirium. Na dobírku by mu naopak začalo to nejhorší, tedy čekání, kdo se milostivě uráčí zásilku převzít, a kdo ne.
Nevím, co dá víc starostí, jestli kontrola plateb předem, nebo scháňka po penězích za odeslané. Milane rozhodni to.

Taky bych řekl, navíc pokud se milanovi dobírka vrátí, tak zaplatí poštovné milan ne?
juroH0 píše:Cena zodpovedá kvalite spracovania, len by som rád vedel, či by bolo možné prevziať ju na burze v Prahe?

Z burzy to máš k Michalovi D. jenom kousek :)
radekkrupka

Příspěvekod Jarda H. » sob 20 lis, 2010 1:17 pm

radekkrupka píše:
MirekTT píše: .....Nevím, co dá víc starostí, jestli kontrola plateb předem, nebo scháňka po penězích za odeslané. Milane rozhodni to.

Taky bych řekl, navíc pokud se milanovi dobírka vrátí, tak zaplatí poštovné milan ne?

Ano, tohle je pravda ! Na druhou stranu nečekám ( :!: ), že k tomu dojde !! Milan nám ve fóru sdělí, že je příručka připravena k odeslání a odběratelé (kupující) jsou vlastně jen lidi z fóra. Navíc není problém se zeptat na poště, když vím, že něco přijde, ne ? To je případ, jak píše MirekTT, že mu místní pošta ani nehodí oznámení o zásilce !!!

Závěr ale udělá sám Milan, protože my tady zatím plácáme prázdnou slámu .... nebo-li "uzavíráme účet bez hostinského" :lol: :lol: :lol:

PS : a na závěr - jak by se vám každému chtělo dohledávat 120-130 plateb dle VS, textových zpráv pro příjemce platby apod. .... A jak znám naše banky, aby Milanovi nenaběhl poplatek za vysokých počet položek (obratů) v měsíci na účtu :wink: ?!
Jarda H.

Příspěvekod JanoH0e » sob 20 lis, 2010 1:36 pm

Jardo - vidím, že máš skreslené predstavy o pošte alebo fakt dobrú poštu :D . V podstate ja ako odberateľ môžem urgovať koľko chcem, bez "papieru" t.j. oznámenia o uložení zásielky sa so mnou nikto nebude baviť. Klasický úrad. Urgovať môže iba odosielateľ, ktorému sa po prípade aj zásielka vráti, poprípade vyplatí odškodné. Toľko poštový poriadok. :evil: Čo je pre Milana výhodnejšie, si musí určiť sám, poprípade osobne dohodnúť. Po mojich skúsenostiach, aby som to dostal včas, by som využil služieb zásielkových spoločností. Ale možno v iných mestách funguje pošta normálne.
JanoH0e

Příspěvekod milan ferdián » sob 20 lis, 2010 1:49 pm

Kluci klid...
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Jarda H. » sob 20 lis, 2010 2:10 pm

JanoH0e píše:Jardo - vidím, že máš skreslené predstavy o pošte alebo fakt dobrú poštu :D . V podstate ja ako odberateľ môžem urgovať koľko chcem, bez "papieru" t.j. oznámenia o uložení zásielky sa so mnou nikto nebude baviť. Klasický úrad. ... .

Pak mám asi tu "dobrú poštu" :D Pokud jsem došel na balík.oddělení a poprosil slečnu/paní za přepážkou, že odesílatel odeslal zásilku, pošta papír o doručení nedala / ztratil se = nebyl mi doručen / .... a přitom vím, že balík je na 99% zde, pak mi bylo vyhověno :!:
Pravda, stalo se mi to jen jednou, kdy jsem něco takhle dohledával, ale je to jen v lidech (a info v PC na poště), takže já mám v tomhle směru dobrou zkušenost :D

Na druhou stranu mám dvojí osobní NEGATIVNÍ zkušenost se sběrnými službami a podobnými "dodavateli" :
1) objednané zboží z Modeltrainu Plzeň dodávané nejmenovanou službou - nekontaktovali mne předem telefonicky, po telefonickém projednání v prodejně a upozornění, že o zboží mám zájem opět nic, nakonec po domluvě s modeltrainem dodáno poštou jako dobírka - od dovozové služby nebyl jediný pokus o kontakt, ač měli mé číslo mobilu k dispozici !!
2) podobná "kvalita" služeb při odeslílání notebooku na reklamaci, 2 dny doma čekání na vyzvednutí sběrnou službou ! Na první ohlášený termín po telefonické reklamaci nejdříve kecy, že nikdo nebyl doma (!!), potom že tak pozdě (?!) nejezdí ? Nedojeli ani na druhý den .... no comment !

PS : jsem mimo téma :wink: , ale nedalo mi popsat tyhle "služby" neslužby

A jak píše v předchozím příspěvku Milan .... klííííd :lol: :!: Kniha ještě není vytištěna, Milan rozhodne včas dle možností a situace !
Jarda H.

Příspěvekod shodan » sob 20 lis, 2010 7:01 pm

Je mozne alespon odpovedet tady na foru, psal jsem mail i SZ na foru ohledne brozury ale bez odpovedi... potesilo by alespon NE nebude nebo neco podobnyho....
shodan

Příspěvekod milan ferdián » sob 20 lis, 2010 7:35 pm

shodan píše:Je mozne alespon odpovedet tady na foru, psal jsem mail i SZ na foru ohledne brozury ale bez odpovedi... potesilo by alespon NE nebude nebo neco podobnyho....

Projížděl jsem objednávky,staré emaily i SZ (dle kapacity) ,ale od tebe nemám nic :( Tak já nevím kde je zakopaný pes.Nick shodan nemám v evidenci,možná občanské jméno by mi něco řeklo.Ale nechápu ,že bych nereagoval na tvoje SZ .Poslední potvrzení jsem posílal ještě zájemcům 17.11.2010/Jaroslav Tkadlec.Ostatním co mám v seznemu budu odpovídat až budu mít prostě čas.Mám čtyři emailové adresy ,abych vše pokryl a časově to dost dostává zabrat.Trochu je to ale nespravedlivé vůči ostatním, kteří objednávkový termín dodrželi.Kapku trpělivosti kolego.
Zkus ještě jednou na moje SZ poslat zprávu.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod fulda » sob 20 lis, 2010 8:18 pm

Taky si radeji zajdu k Michalovi nez na postu. akceptuji vsechny druhy placeni, vcetne kreditek a paypal :wink:
Teda kreditku pouze v pripade, pokud nejsi zenska pred obchodem s botama.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod shodan » sob 20 lis, 2010 8:33 pm

milan ferdián píše:
shodan píše:Je mozne alespon odpovedet tady na foru, psal jsem mail i SZ na foru ohledne brozury ale bez odpovedi... potesilo by alespon NE nebude nebo neco podobnyho....

Projížděl jsem objednávky,staré emaily i SZ (dle kapacity) ,ale od tebe nemám nic :( Tak já nevím kde je zakopaný pes.Nick shodan nemám v evidenci,možná občanské jméno by mi něco řeklo.Ale nechápu ,že bych nereagoval na tvoje SZ .Poslední potvrzení jsem posílal ještě zájemcům 17.11.2010/Jaroslav Tkadlec.Ostatním co mám v seznemu budu odpovídat až budu mít prostě čas.Mám čtyři emailové adresy ,abych vše pokryl a časově to dost dostává zabrat.Trochu je to ale nespravedlivé vůči ostatním, kteří objednávkový termín dodrželi.Kapku trpělivosti kolego.
Zkus ještě jednou na moje SZ poslat zprávu.

Díky Milane za odpoved... SZ jsem poslal... detail v SZ Petr
shodan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť