Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
marho píše: ..... Jenom takový technický detail : nebylo by lepší nahradit dobírku platbou předem převodem? .....
Jarda H píše: nedělá problém zaplatit PŘEDEM na účet, ale vidím, že to přinese Milanovi další a další starosti a ztrátu času
MirekTT píše:Jarda H píše: nedělá problém zaplatit PŘEDEM na účet, ale vidím, že to přinese Milanovi další a další starosti a ztrátu času
No to ať si Milan zhodnotí sám. Při dobírce je zase potíž s nevyzvedntím zásilky. Od převzetých mu přijde složenka s penězi a od nepřevzetých se zase dlouho nic neděje. A stejně musí evidovat, komu už poslal a od koho už přišlo a od koho ještě ne a pak třeba po zásilce následně pátrat. U nás například ženský na poště kolikrát ani nedají oznámení o uložení a balík mi vrátili zpět odesílateli.
Kupříkladu bych neměl problém zaplatit teď a čekat, až Milan spustí rozesílání na základě peněz shromážděných od všech objednatelů. Měl by i kontrolu nad objednateli, že opravdu chtějí. Stačilo by pak dát jen hlášku, že odeslal a každý ať si poštu ohlídá sám. Odesláním zásilek by Milanovi definitivně skončilo martirium. Na dobírku by mu naopak začalo to nejhorší, tedy čekání, kdo se milostivě uráčí zásilku převzít, a kdo ne.
Nevím, co dá víc starostí, jestli kontrola plateb předem, nebo scháňka po penězích za odeslané. Milane rozhodni to.
juroH0 píše:Cena zodpovedá kvalite spracovania, len by som rád vedel, či by bolo možné prevziať ju na burze v Prahe?
radekkrupka píše:MirekTT píše: .....Nevím, co dá víc starostí, jestli kontrola plateb předem, nebo scháňka po penězích za odeslané. Milane rozhodni to.
Taky bych řekl, navíc pokud se milanovi dobírka vrátí, tak zaplatí poštovné milan ne?
JanoH0e píše:Jardo - vidím, že máš skreslené predstavy o pošte alebo fakt dobrú poštu. V podstate ja ako odberateľ môžem urgovať koľko chcem, bez "papieru" t.j. oznámenia o uložení zásielky sa so mnou nikto nebude baviť. Klasický úrad. ... .
shodan píše:Je mozne alespon odpovedet tady na foru, psal jsem mail i SZ na foru ohledne brozury ale bez odpovedi... potesilo by alespon NE nebude nebo neco podobnyho....
milan ferdián píše:shodan píše:Je mozne alespon odpovedet tady na foru, psal jsem mail i SZ na foru ohledne brozury ale bez odpovedi... potesilo by alespon NE nebude nebo neco podobnyho....
Projížděl jsem objednávky,staré emaily i SZ (dle kapacity) ,ale od tebe nemám nicTak já nevím kde je zakopaný pes.Nick shodan nemám v evidenci,možná občanské jméno by mi něco řeklo.Ale nechápu ,že bych nereagoval na tvoje SZ .Poslední potvrzení jsem posílal ještě zájemcům 17.11.2010/Jaroslav Tkadlec.Ostatním co mám v seznemu budu odpovídat až budu mít prostě čas.Mám čtyři emailové adresy ,abych vše pokryl a časově to dost dostává zabrat.Trochu je to ale nespravedlivé vůči ostatním, kteří objednávkový termín dodrželi.Kapku trpělivosti kolego.
Zkus ještě jednou na moje SZ poslat zprávu.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník