Milane díky, velice rád počkám!

Vím,že je to hodně náročné, prostor je malý. Jak se zde píše, méně je někdy více a proto, pokud to bude nutné, budu rád i za skromnější ale za to realistický návrh. Je pravda ,že se těším moc.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jarda H. píše:Milane, zajímavé dílko![]()
Tipnul bych, že "kolejiště" je do paneláku, kolem stěn, ne ?! "Donutil" jsi mne trochu popřemýšlet nad svým plánem, třeba mne právě tohle to do budoucna inspiruje (i když ve vel. TT ?) !
Těším se na tvé další výtvory![]()
Tak ať se ti daří
milan ferdián píše:Jarda H. píše:Milane, zajímavé dílko![]()
Tipnul bych, že "kolejiště" je do paneláku, kolem stěn, ne ?! "Donutil" jsi mne trochu popřemýšlet nad svým plánem, třeba mne právě tohle to do budoucna inspiruje (i když ve vel. TT ?) !
Tak ať se ti daří
Jardo ten podklad a rozměry jsem dostal přímo od autora..Dík ,tobě taky ať se daří a budu potěšen,jestli se na mě obrátíš.
.
milan ferdián píše:Jarda H. píše:Milane, zajímavé dílko![]()
Tak ať se ti daří
Jardo ten podklad a rozměry jsem dostal přímo od autora..Dík ,tobě taky ať se daří a budu potěšen,jestli se na mě obrátíš.
.
juroH0 píše:milan ferdián píše:Jarda H. píše:Milane, zajímavé dílko![]()
Tak ať se ti daří
.
dik moc za planik je to uplne superteraz sa uz len rozhodnut ci moduly alebo toto...ale toto ma velmi taha...
inak mam navrh zmenit jednu vec uz nebude bozsky kaja ale bozsky
Milan co vy nato?
a este prepac Milan ze som sa neozval skor ale mam zakazany net ako som uz pisal v sz...
Michal Šuhajda píše:Ahoj Milane,
já T2 snad popropsím o překreslení plánku mého kolejiště, na to je radost koukat...
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník