petrh píše:..... řekl bych, že tu je spousta jiných, co se sami nabízí a dokážou to dotáhnout do zdárného cíle. Tím to pro mne končí a doufám, že Milanovi někdo pomůže a bude to v nějaké pěkné vazbě.
toto je krajne neprofesionalni, pokud uz jsi sel do rizika, ze se odhalis a ukazes komunikaci, tak na DF vzdy budou hlasi pro a proti a atd. navic, zde bylo receno, ze napr. korektury, ktere ty nechces delat chce delat nekdo dalsi a zdarma bez naroku na honorar. chovas se jak urazene decko, co ted bude trucovat a ve finale nejvice skodis milanovi, jelikoz on uz to ted spatne nese. trosku rozumu v hrsti a mene techto prohlaseni;)
Asi jste to pořádně nepochopili. To samé JoJe.
Co to tu melete o profesionálním přístupu. Proč jsem zde asi zveřejnil ten mail?! Aby jste pochopili o co vlastně jde! Chápu, že z jednoho mailu se nedá pochopit celá pointa, ale to základní tam rozhodně je. Harmonogram byl asi následující. Milan kreslí plánky a chtěl by je vytisknout, on to však nedokáže. Nabídnul jsem mu nakonec pomoc, že pár paré v práci primitivním způsobem vytisknu. (už jednou jsem mu to tak udělal odměnou za to, že jsem si jeho dosavadní plánky vůbec stáhnul) Když jste tu na fóru zavrhli kroužkovou vazbu, tak jsem se začal poohlížet po něčem lepším. První data od Milana přišli na přelomu září a října. Se svojí chabou gravickou znalostí dokážu pouze upravit text a obrázky. Však se toho víc nechtělo. Když mi poslal počet, kterej je skoro 100 ks a já to vynásobím počtem listů, tak to v práci "na černo" prostě nevytisknu a vznikla úvaha to poslat do tiskárny, rovnou i s vazbou za stále mých, resp. mých a Milanových promitvních schopnostech ohledně grafiky. Vznikl problém, že to bude stát nějaké peníze, které Milan nemá a proto to buď mohlo skončit rovnou (protože to v práci neudělám) nebo jsem mu nabídnul, že tiskárnu a vazbu zafinancuju a pak se jen náklady rozpočítájí na počtech kusů. Bohužel z mého pohledu a nejspíš jsem kvuli tomu tady za blbce, se musí všechny texty gramaticky upravit na což nemám mozkové kapacity, tak jsem pouze Milanovi napsal co a jak a jak to vidím já. Napsal jsem mu to rovnou a napsal hned. Když vidím, jak je tu ted každej chytrej, tak lituju že jsem mu to vůbec nabízel. Porád pevně doufám, že se toho někdo ujme a "pouze" upraví texty. Navíc tu je určitě spousta graficky zdatnějších borců, co si s tím pohrají. Odvést to do nějaké tiskárny už zvládne každej.
Porád si myslím, že když už se něco dělá, tak to chce dotáhnout do konce. Vést do tiskárny brožuru na tisk a vyhodit itsíce za vazbu, když texty nejsou vyladěný mi přijde dost uhozený. Znovu opakuju, stačí jen upravit texty a je to vše vpořádku. Kdyby jste místo těchle keců raději přidali ruku k dílu, určitě by to mělo lepší efekt. Tím, že tu haníte můj názor, jak to někdo nazívá "cenzurou" Milanovi fakt nepomůžete