Ďakujem,
Peter V.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
peter_vy píše:No ani mne zatiaľ faktúra neprišla. Poprosím o preverenie.
Ďakujem,
Peter V.
milan ferdián píše:Děkuji Vám všem celkově,kteří mě informují o zaplacení faktur. ....
Díky za upozornění na chybu. S knihou dorazí správná faktura, bez chyb. Pravděpodobně i ostatní naleznou podobnou chybuJarda H. píše:Akorát nevím, proč jsem měl na (soukromé) faktuře uveden jako odběratel konkrétní IČO a DIČ, ačkoliv ty čísla patří někomu jinému ?!
Jarda H. píše: Ale aby to nenadělalo bordel tobě v účetnictví ?! Proto jsem se zmínil ...
chameleon píše:to by u účetní neprošlo....
milan ferdián píše:Poslední info.Faktury na Slovensko budou rozesílany o víkendu.
milan ferdián píše:Poslední info.Faktury na Slovensko budou rozesílany o víkendu.
modeln píše:No ja musim hlasit,ze mne neprislo nic.Prosim o preverenie. .....
Výzva k platbě Vám byla zasláno společně s otatními Slováky, kterým došla. Takže chybu hledejte ve své e-mailové schránce. Dnes pro jistotu přeposílám jelem znobu a raději i přes SZ.modeln píše:milan ferdián píše:Poslední info.Faktury na Slovensko budou rozesílany o víkendu.
No ja musim hlasit,ze mne neprislo nic.Prosim o preverenie.Moj nick:modeln mail: .......,meno: Aleš Okša.
Uz sa zacinam trosku obavat,pritom mail o objednavke od p.Ferdiana som dostal,tak neviem kde je chyba.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků