chameleon píše:Pokud máte objednáno a nedostali jste ode mě info e-mailem, tak se mi prosím ozvěte... dík j.
Tak napr ja zo Slovenska. Alebo ty sa budu vybavovat neskôr?
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chameleon píše:Pokud máte objednáno a nedostali jste ode mě info e-mailem, tak se mi prosím ozvěte... dík j.
Rizoto píše:chameleon píše:Pokud máte objednáno a nedostali jste ode mě info e-mailem, tak se mi prosím ozvěte... dík j.
Tak napr ja zo Slovenska. Alebo ty sa budu vybavovat neskôr?
chameleon píše:Tak výroba by měla opravdu dopadnout v 2. týdnu v srpnu, ale distribuce vypadá na pondělí-úterý 20.-21.8. tzn. cca 21.-23. budete mít doma a 24. můžete vyrazit na dovolenou//Ti co budou vyzvedávat u Michala Daleckého, též počítáme se závozem 20.-21.8.
milan ferdián píše:Upozornění pro klienty PRAHA a okolí,kteří mají publikaci zaplacenou a budou ji odebírat v prodejnách (Anděl,Řepy) u Michala Daleckého.
loscarlos píše:milan ferdián píše:Upozornění pro klienty PRAHA a okolí,kteří mají publikaci zaplacenou a budou ji odebírat v prodejnách (Anděl,Řepy) u Michala Daleckého.
Dotaz k Andělu - tam asi těžko, když tam již nesídlí ? Nebo tam bude otevřen speciální stánek? (dobrý by bylo i s pivkem...). Mám objednávku na Anděl a tak mne zajímá co a jak.
milan ferdián píše:loscarlos píše:milan ferdián píše:Upozornění pro klienty PRAHA a okolí,kteří mají publikaci zaplacenou a budou ji odebírat v prodejnách (Anděl,Řepy) u Michala Daleckého.
Dotaz k Andělu - tam asi těžko, když tam již nesídlí ? Nebo tam bude otevřen speciální stánek? (dobrý by bylo i s pivkem...). Mám objednávku na Anděl a tak mne zajímá co a jak.
Tak to je velmi nepříjemné překvapení.Žádnou písemnou informaci jsem nedostal,ale asi proto,že distribuci má letos na starosti nakladatel.
milan ferdián píše:"Království železnice" a "Modely biz obchod" jsou přece dva různé subjekty.No uvidíme,co se dovím v neděli v Praze od nakladatele.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník