Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:...v hlavě již mám IV.díl,ale podtitul neprozradím.
zatím máme s Milanem frekvenci 2 roky/1 kniha, tak to na těch 50 knih nevidímradula63 píše:...jednoho krásného dne bude moje knihovna čítat snad 50 kusů knih od Milana Ferdiána a jeho kolegů.
chameleon píše:zatím máme s Milanem frekvenci 2 roky/1 kniha, tak to na těch 50 knih nevidímradula63 píše:...jednoho krásného dne bude moje knihovna čítat snad 50 kusů knih od Milana Ferdiána a jeho kolegů.Ale možná prý III. díl bude již v 2013, tak uvidíme..
![]()
Mě se líbil nápad Houmra - tkzv. "nízkonákladové kolejiště" aneb co jde postavit ze start-setu - kombinace koberce, dioramatu, atp. Pokud by ale byla kniha zaměřená striktně pro začátečníky, tak se obávám, že už vlastně by nebyla pro nás, majitele I. + II. díluTřeba by se dobře prodávala v obchodech začátečníkům...ale "nás tady" by to nikam neposunulo.. nebo se mýlím? Za mě tedy bych volil kompromis "pejsek-kočička"
...prozraď něco...ach jo, ikdyž jako tvůj "nakladatel" mám výhodu oproti ostatním, že "data" vidím o cca 3 měsíce dopředu, tak stejně ta má zvědavost je úmorná..milan ferdián píše:No já to vidím trochu jinak a mám i již svou představu.Vím,že by se hodily i ty startsety,ale to není moje cesta.
chameleon píše:...prozraď něco...ach jo, ikdyž jako tvůj "nakladatel" mám výhodu oproti ostatním, že "data" vidím o cca 3 měsíce dopředu, tak stejně ta má zvědavost je úmorná..milan ferdián píše:No já to vidím trochu jinak a mám i již svou představu.Vím,že by se hodily i ty startsety,ale to není moje cesta.
vystrihovanky.cz píše:mel bych zajem zakoupit nejake publikace s plány kolejist.
Na koho se mam obratit kvuli zakoupeni Plány kolejišť pro začátečníky I - III a PLÁNY KOLEJIŠŤ I a pokud jiz je, tak i dil II
Diky za info
JS
milan ferdián píše:Tak aby toho nebylo málo,vypadl mi z hlavy i V.díl,opět podtitul si zatím nechám pro sebe.A před okamžikem i VI.díl.Sakra,kdy já to vše nakreslím a napíšu
juroH0 píše:Len tak ďalej, nakoniec sa možno dostaneme na tých 50 ako tu niekto spomínalja si každopádne všetky rád kúpim
Petr Zatrepalek píše:Neuvažuješ dát tam pár námětů na skládací kobercové kolejiště (stanice, trat) s využitím kolejiva s podložím? Část by byla dioramky (nádraží, továrna, přístav, sklad...) - část pak "jen" koleje na koberci - něco jako námět z MaZelu... Pro DCC Roco startset by to mělo smysl...
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník