Zdravím Vás všechny příznivce modelové železnice,nejdříve bych chtěl poděkovat ,že jste si našli čas a reagovali na zmíněnou anketu.Nyní k vašim reakcím.
Knižní vydání-
xxvojtíkxx- má pravdu,tak by to přibližně vyšlo,co se týče finančních nákladů ,nemluvě ,že tu dvacku nemám ještě zdaněnou finančním úřadem
Houmr-tento způsob se mi více zamlouvá,otázka je poptávka ,jak v které velikosti a možnosti prostoru modeláře.Zde by se případně mohl vyjádřit Michal Dalecký,jaké jsou možnosti a zda by byl zájem mezi nakupujicími.
Teď platit či neplatit ?
Je jasné ,že bych byl jen proti sobě a svým zájmům ,kdybych tuto šanci a nabídku nevyužil.Já rád zpracovávam pro Vás návrhy kolejišť ,protože mě to baví a když jsem se registroval na Silvestra 2007 ,tak ani ve snu mě nenapadlo ,že někdy v budoucnu,tady bude tato anketa.A jak to bývá je tu zde to slovíčko ALE.Máme zde již modeláře ,kteří již obdrželi své zpracované návrhy,pak jsou tu další ,které mám již v pořádníku !Potom máme modeláře solventní a nesolventní.
1)Nechce se mi zpětně žádat o finanční příspěvek.
2)Informovat dodatečně o zavedení platbě ,modeláře v pořadníku se mi zdá nefér.
3)Nesolventní-naše budoucí omladina,co pak bych po nich mohl chtít peníze,když sami,kdoví jak na tom jsou?
4)Solventní-zde, jak podotknul Petr Zatrepalek, je fakt pravda,že si velmi rozmyslí co a jak si budou představovat své budoucí kolejiště
5)Zapoměli jsme ,ale na našeho strážného anděla ,Michala Daleckého,já jsem tu jen host na tomto webu a defacto mi Michal umožnil,zde zveřejnit své návrhy kolejišť,které byli pro Vás zpracované.
Takže jsem se rozhodl,že počínaje zveřejněním tohoto příspěvku tj.dnes 10.06.2008,budu od toho data informovat případné zájemce o zpoplatnění.
Dodatečně jsem zařadil ještě tyto zájemce, mimo platbu,kteří již se ozvali ,ale z různých důvodu své rozhodnutí museli odložit.
Jsou to-
--Jarda H—
--Michal Šuhajda--
--JM—
--kubbajs—
--Petr Zatrepalek—
--JiriKejzar—
--juroH0--
Záleží na nich ,jak s touto možností naloží,ale byl bych rád kdyby mě informovali zda ano či ne
Připravím a zveřejním ještě všechny geometrie kolejiva od výrobců, co mám k dispozici.
Jestli jsem na někoho zapomněl,má možnost se do dnešního večera ozvat (připomenout).
Přeji Vám ,aby se Vám moje černobílé návrhy kolejišť nadále líbili a nezanevřeli na mě z výše uvedeného kroku.