vmucha píše:Já se sice již 3 roky plácám se SN, ale pořád s vidinou toho, že jednou budu jezdit. Trvá to sice ale já vytrvám!
Neboj rád bych, aby jsi jezdil/i do roka a do dne

Michal
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
vmucha píše:Já se sice již 3 roky plácám se SN, ale pořád s vidinou toho, že jednou budu jezdit. Trvá to sice ale já vytrvám!
milan ferdián píše:Kluci,to mě velmi těší a mám z toho velkou radost.
mizl píše:vmucha píše:Já se sice již 3 roky plácám se SN, ale pořád s vidinou toho, že jednou budu jezdit. Trvá to sice ale já vytrvám!
Neboj rád bych, aby jsi jezdil/i do roka a do dne![]()
Michal
Barbucha píše:vmucha píše:Já se sice již 3 roky plácám se SN, ale pořád s vidinou toho, že jednou budu jezdit. Trvá to sice ale já vytrvám!
Jééé, to jsem nečekal. Já myslel, že můj rok v "podzemí" je místní rekord, nepočítaje stavitele teoretiky.
TTmili píše:A pro Milana asi tolik. Nevím kdo a asi ani nemá cenu po tom pátrat, ale můj názor je, že co si ty jako odborník řekneš, tak tak to má být. Komu se to nelíbí, nestojí za to aby ses jeho projektem vůbec zabýval. Tomu by pomohly i vyšší platby předem.
milan ferdián píše:..... mám pro vás hodně pochopení.......je to asi špatně.
Dusan píše:....
Nevím jestli jsem se vyjádřil správně, ale v podstatě Tvojí jedinou reakcí na taková jednání, pokud se tomu chceš věnovat dále, mělo být: "Pánové, jelikož mne se..te, tak ode dneška pevná cena XXX za m2, platba 100% předem, termín dodání XXXX. Pokud máte zájem, zařadím vás do pořadníku!
Hezký den.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník