Jarda H. píše:... a je to tady ! Za mně říkám - PARÁDA. Holt to neosloví milovníky kolejiště, ke to "jezdí"Už od námětu v H0 "Otovice_zastávka" koukám na tohle mini-řešení jinak než dříve.
Tady z toho na mne dýchá ospalá atmosféra staničky, kde je rozruch jen pár minut při příjezdu motoráku. Jinak nikde nic, holt jen pár těch slepic na peronu. Já bych to nazval spíše Sólo pro M152, jako vzpomínka na železnici před řadou let (20 let a více), dneska by taková stanička byla bez provozu
PS : Milane, to něco v levém rohu ve SN je pomůcka - nakolejovací lišta nebo jak se to jmenuje ?
810 je jednodušší a motoráčky již jezdily s tímto značením před rokem 1989.
JanoH0e píše:Nie, nie to "nakolejovač" ale skôr "svažný pahrbok".
Ale jste s Jardou zvědaví

Vladimír_B píše:Je to opravdu paráda, ale...asi jsem příliš radikální, tak radši nic.
Ještě bych to zkazil jako posledně...
Jsi náš,akorát se necháš moc unést realitou.Já vím,že tyto staničky jsou hodně snové a pracovníci ČSD bojující o zlatý odznak BSP,by ze mě nebyli moc nadšeni z důvodu šetření pohonných hmot daný v závazku

JBr píše:Milane, vazne parada! Kdyz to vidim, tak me hodne mrzi, ze ta TT kolejiste, podle kterych ted delas tahle prtava Nkova, zustala a nejspis zustanou nekde v sufliku...
Bohužel,po negativní odezvě,jsem celý projekt pro vás TT-ečkaře zrušil

Adam Buchal píše:Mě by to nedalo, já bych tam pro ty nákladní vozy toho kocoura nebo rosničku přeci jen poslal
Máš přesně dané délkové míry ve staničce a ve skryťáku.Jak by jsi zajišťoval osobní provoz

Dusan píše:Odpolední zábava ... Sorry Milane, že Ti to tu plevelím
Velmi děkuji za náhledy.