Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
alf píše:Nechci mlátit prázdnou slámu..jen drobnost,snad jsem to přehlédl - kdy to asi vyjde?(rok)
dimeomorf píše:Já bych byl naopak trochu skeptický vůči projektování velkých kolejišť do této brožurky (tím velký myslím taková ta půdní nebo přes celý kumbálek či podél stěn). Si tak nějak představuji, že když už někdo má takovýhle velký prostor, tak by návrhu měl věnovat daleko více času, než jen porovnat s kolejištěm v brožurce. Navíc tam už je takových možností, kde ta místnost může být užší/širší o 20, 30 cm...Nevím, možná jenom mám předsudky
, ale připadá mi, že za ten cca rok a půl, co fórum sleduji se tady kromě několika pěkných i velkých kolejišť s rozumným plánovatelem objevilo už docela dost takových, co chtěli, aby jim někdo odsouhlasil nebo rovnou udělal plánek 4m x 5m a zítra už že se na to vrhnou. Tak abych se taky vyjádřil, no.
radekkrupka píše:Pidiplánky jsou super věc, ale naprosto monotematické - koncová nebo mezilehlá stanička mezi tunely, 1 vlečka a je to.
kiski píše:radekkrupka píše:Pidiplánky jsou super věc, ale naprosto monotematické - koncová nebo mezilehlá stanička mezi tunely, 1 vlečka a je to.
Súhlasím, sú monotematické. Pretože nič rozumné, podotýkam rozumné, sa nedá vymyslieť. Ale to podľa mňa nie je na škodu, že sú na jedno kopyto, stále sú medzi jednotlivými plánikmi rozdiely, aj napriek monotematickosti... A sú to hlavne perfektné začiatky pre začínajúcich modelárov...
milan ferdián píše:Já doufám ,že rok 2010 podzim nebo před vánocema měl by být reálný termín.Z mé strany je ještě udělat spousty práce.Díval jsem se na ty mikro kolejiště,nevím jestli by byl o něm zájem,protože to jsou jen výhybky nebo kusé koleje s daným prostředím.
JBr píše:Jen bych chtel upozornit, ze mikrokolejistem Milan hadam nemyslel male ovalky, ale veci typu posunovacich hlavolamu, malych ranzirku v prumyslovych podnicich atp., ktere se vlezou treba na nudli 30x100 cm. Takze spis takova provozni dioramata. U nas tenhle typ moc nefrci, ale v zahranici celkem jo.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník