od radula63 » pon 25 lis, 2024 12:20 pm
Ano, pana Palaščáka je třeba občas "popohnat" (připomenout se). Dle zkušeností ostatních, dále jen moje zkušenost (že bych měl jen štěstí, to si nemyslím, už jsem se s p.Palaščákem setkal i osobně a obtisky má jen jako vedlejšák ke své běžné práci) . I když z vlastní zkušenosti - když jsem stavěl X kusů MILKA 714.001 v TT, tak od objednávky do dodání obtisků na 9ks Milek v TT to trvalo asi 2 měsíce. Nutno však dodat, že v té době (podzim 2022) neměl dané obtisky v nabídce a musely se shánět fotografické podklady (dodal jsem já) a byl (v té době) jediný výrobce obtisků, který mi je byl ochoten udělat na zakázku. Dodával jsem i rozměry karoserie MTB pylštyka - aby to na karoserii sedělo. Odbočení od tématu - danou karoserii jsem upravoval s pomocí leptů od p. Cekula.
Další objednávku jsem pak dělal na obtisky co byly "skladem" (814/914 v TT a další objednávku obtisků M131). Další objednávky byly u mne doma od zaplacení do 2 až 4 týdnů.
Takže moje resumé. Spolehlivý pan Palaščák je. A to, že obtisky dělá podle objednávek a mimo svoje běžné zaměstnání, tak ode mne spokojenost. A jak už psal účastník této diskuze výše, tak obtisky jsou kvalitní a velmi dobře se s nimi pracuje.
p.s. víte že cedule Pozor, může dojít ke zranění. Nedotýkejte se vystavených modelů. Může dojít ke zranění. Původně pochází z německa, Palaščák však na ni vyměnil modely autíček z vitríny za mašinky a dal český text? Já to taky nevěděl. Dozvěděl jsem se to až od něj, když viděl stejnou cedulku u mne na kolejišti na výstavě, kde byl i on.
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál