Digitalizace lokomotivy polopaticky

Absolutní začátky s modelovou železnicí. Dotazy na úplně základní věci.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Digitalizace lokomotivy polopaticky

Příspěvekod lubz » pát 23 srp, 2024 11:09 am

Díky sídlo za odkaz, ale to jako elektro lama nedám... Pokud bych ozvučoval a současně digitalizoval PMT Hektora, tak to někde zadám. Rozhodně nehodlám pájet v blízkosti tištěných spojů, max. zvládnu vyměnit propojky za Digi dekodér zasunutím.

Můj dotaz ale spíše směřuje na kvalitu zvuku jednotlivých dodavatelů zvuku a preference nás vláčkařů ohledně ozvučení jednotlivých strojů. Zde konkrétně Barči v 4. a 5. epoše od různých výrobců. Já třeba nevím, jestli je u konkrétních strojů v originálu zvuk utlumen či ne a jak se s tím umí zvukař popasovat.
H0 ve výstavbě
lubz

Re: Digitalizace lokomotivy polopaticky

Příspěvekod workous » sob 24 srp, 2024 4:18 pm

lubz píše:Díky sídlo za odkaz, ale to jako elektro lama nedám... Pokud bych ozvučoval a současně digitalizoval PMT Hektora, tak to někde zadám. Rozhodně nehodlám pájet v blízkosti tištěných spojů, max. zvládnu vyměnit propojky za Digi dekodér zasunutím.

Můj dotaz ale spíše směřuje na kvalitu zvuku jednotlivých dodavatelů zvuku a preference nás vláčkařů ohledně ozvučení jednotlivých strojů. Zde konkrétně Barči v 4. a 5. epoše od různých výrobců. Já třeba nevím, jestli je u konkrétních strojů v originálu zvuk utlumen či ne a jak se s tím umí zvukař popasovat.

https://www.jacek-modely.cz/
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Předchozí

Zpět na Začátečnické dotazy