Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Sandy píše:Rozhodl jsem se založit nové téma. Když už se s tím tak trápím. Jde mi to jako psovi pastva....Třeba to bude někoho zajímat.
https://sandyh0.rajce.idnes.cz/Minimoduly_GeoLine/#PA012644_1.jpg
Sandy píše: Je mi to líto, ale Milanův plánek je sice hezký, ale pro praktický život nepoužitelný....
milan ferdián píše:Jak už jsem psal v předchozích příspěvcích, návrh nic moc. Snažil jsem se vžít do pocitu dětí, dospělé jsem odsunul na vedlejší kolej.
milan ferdián píše:Sandy píše: Je mi to líto, ale Milanův plánek je sice hezký, ale pro praktický život nepoužitelný....
To je přesně to na co se hodně poukazuje, nečtete celé příspěvky.
Zde je moje citace:milan ferdián píše:Jak už jsem psal v předchozích příspěvcích, návrh nic moc. Snažil jsem se vžít do pocitu dětí, dospělé jsem odsunul na vedlejší kolej.
Předně kolejiště není určené pro dospělé, ale pro děti. Pro jejich kroužení na kolejišti, aby děti měly vizuální přehled kde se vlaková souprava nachází. A o to šlo. Ten posun, co popisuji je něco navíc, čím se děti zajímat nebudou. Srovnáváš své kolejiště s dětským, jenže zde se potkaly dvě různé priority
![]()
.
Milan
Sandy píše: Tam vlak vjede do tunelu (a následně do SN) a ze stejné "díry" vyjede v protisměru jiný. A ten první se objeví na druhé straně a oba současně vjedou do hlavní stanice. Střídat se takhle mohou tři soupravy. A když dvě "zaparkuji" v SN, tak můžeme posunovat.
Nejsmutnější na celé věci je, že projekt Minimoduly GeoLine jsem vymyslel proto, abych zpracoval kolejivo ze start setů. Ale malinko to bobtná....
Sandy píše:Malinko to bobtná:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků