airwar píše:depo201 píše:Čau Ferdo, jenže to by zase neseděl jejich počet na stěně (myslím ty překrývací)![]()
Příště zkusím lépe
U těxchto malých detailů bych asi uvažoval jak to udělat jinak než lepením, možná by bylo nejlepší ty prkna naznačit pouze rytím v přesně daných vzdálenostech, tak jak to řeší plastikový modeláři, pravda místo lišty by tam byla díra, ale vzhledem k velikosti skutečné lyšty a míry zmenšení mě to příjde jako nejlepší řešení. Dělat výrazně širší prkna či jak radí Ferda výrazně větší cihly mě nějak nesedí.
Obdivuji vaše úsilí.Já nevím.Myslím,že je důležitý,jak to vypadá v celku,než vymýšlet tyto..pro mě nesmysly.Řekněme,že průměrný prkno,nebo "krajinka" má 10-15cm v šíři. no a v měřídku 1:120 je to nereálný počin.Mě se moc Michalova stavba líbí..Když jsem uvedl do reálu budovu "Budkovice"šlo mi spíš o to,aby budovu poznali všichni kdo jí znali.Jestli to je přesný klon v měřítku? není a ani mi o to nešlo.Lajcká veřejnost to stejně nepozná....řekl bych k tomu ještě toto...ten strom co roste vedle má větev úplně jinak než strom co jsem vymodeloval z drátů.
Michale pro mě určitě palec nahorů.