Pája píše::shock: Milane,že se mi to jen zdá,že používáš dráty a ne licny,že jo?Ty se nebojíš,že to uklepeš?Já bych ani na stabilně uložený kolejiště nepoužil drátky,ale právě ty licny/lanka.
Někdo holt umí víc se dřevem a někdo zase ...

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Pája píše::shock: Milane,že se mi to jen zdá,že používáš dráty a ne licny,že jo?Ty se nebojíš,že to uklepeš?Já bych ani na stabilně uložený kolejiště nepoužil drátky,ale právě ty licny/lanka.
Doja píše:Milan to určitě zatím zapojuje provizorně. Nejdříve to musíme zkontrolovat provozem a pak dojde k finálnímu rovnoměrnému zapojení.
boy.rough píše:Kurňa, chlapi, kde na to berete čas?
Jura píše:Zdravím Milane. Koukám jak to odsejpá, zatím moc pěkná práce. Co se týká toho zapojení, tak tě můžu uklidnit. Stojím před zapojením kolejí ve skryťáku na modulu depa. Dlouho jsem zvažoval jak na to a nakonec jsem včera pořídil klasické svorkovnice (čolády). Držím palce do dalšího úsilí.
P.S. Škoda té časové tísně. Byli bychom rádi, kdyby už nešlo jen o setkávání Ostraváků
milan ferdián píše:Nedělní termín mi moc nesedí,protože musím na druhý den zařezávat.
Ferda píše:milan ferdián píše:Nedělní termín mi moc nesedí,protože musím na druhý den zařezávat.
Jestli musíš zařezávat další moduly, pak by to byla omluva. Jestli myslíš zařezávat v práci, tak je to výmluva. To totiž musíme všichni (někteří ve škole).
Celý problém je v plánování: Neděle ráno - nalepím coje potřeba, dobře zatížím a pak odpoledne u Helbicha počkám až mi to uschne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků